Ο Ντουέιντ Ουέιντ μίλησε για τη διεμφυλική κόρη του: Είμαστε υπερήφανοι γονείς

Sharing is caring!

wade-kori

«Ήταν δουλειά μας να ψάξουμε τα πάντα πάνω σε αυτό το θέμα ώστε να παρέχουμε στο παιδί όλες τις απαραίτητες και σωστές πληροφορίες ώστε να είναι ο καλύτερός της εαυτός» δήλωσε ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ

 

Για την διεμφυλική κόρη του μίλησε ο Ντουέιν Γουέιντ στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις εκφράζοντας τη στήριξή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του στην απόφαση της 12χρονης κόρης του.

«Εγώ και η σύζυγός μου η Γκάμπριελ είμαστε περήφανοι γονείς για ένα παιδί που ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Όταν το παιδί σου έρχεται στο σπίτι με μία απορία, με ένα θέμα, με το οτιδήποτε που θέλει να συζητήσει, η δουλειά μας ως γονείς είναι να ακούσουμε. Να δώσουμε τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες που μπορούμε. Αυτό δεν αλλάζει επειδή εμπλέκεται ένα θέμα σεξουαλικότητας του παιδιού», ανέφερε.

«Όταν η Ζάια, ένα παιδί 12 χρονών, ήρθε σπίτι και είπε “θέλω ζήσω την αλήθεια μου και να με αποκαλείτε αυτή”. Το κανονικό όνομά του παιδιού είναι Ζάιον. Και ήθελε να την αποκαλούμε Ζάια. Ήταν δουλειά μας να ψάξουμε τα πάντα πάνω σε αυτό το θέμα ώστε να παρέχουμε στο παιδί όλες τις απαραίτητες και σωστές πληροφορίες ώστε να είναι ο καλύτερός της εαυτός», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Related posts