Monday, September 16, 2024
Home » «Φτηνιάρικο, κοροϊδεύουμε τον κόσμο» – Ξέσπασε ο Λιάγκας με αφορμή το podcast Συνατσάκη – Παπαδημητρίου

«Φτηνιάρικο, κοροϊδεύουμε τον κόσμο» – Ξέσπασε ο Λιάγκας με αφορμή το podcast Συνατσάκη – Παπαδημητρίου

0 comments

«Φτηνιάρικο, κοροϊδεύουμε τον κόσμο» – Ξέσπασε ο Λιάγκας με αφορμή το podcast Συνατσάκη – Παπαδημητρίου

«Αν δεν θέλουν να κάνουν εκπομπή στην τηλεόραση, γιατί στήνουν καμερούλα απέναντί τους;»

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου άσκησε σκληρή κριτική στα podcasts με αφορμή ένα απόσπασμα που προέβαλε στην εκπομπή του από το podcast της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Advertisement

«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση. Για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε μοντέρνοι;

Διαβάστε επίσης: «Τα έβαλε» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Να πάει στο σπίτι του αν δεν τον νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης»

Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αν δεν θέλουν να κάνουν εκπομπή στην τηλεόραση, γιατί στήνουν καμερούλα απέναντί τους;», κατέληξε ο παρουσιαστής.

  • Διαβάστε ακόμη: «Όταν ξεκίνησα στην Μενεγάκη, έπεσε όλο το κατεστημένο να πει: μην βγάζετε ανθρώπους που είναι χοντροί»

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More