Monday, September 16, 2024
Home » Τσιμτσιλή για Μάστορα: «Γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και….» (Βίντεο)

Τσιμτσιλή για Μάστορα: «Γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και….» (Βίντεο)

0 comments

Τσιμτσιλή για Μάστορα: «Γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και….» (Βίντεο)

Για αυτό προτίμησε να δείξει τις σοκαριστικές φωτογραφίες

Ο Χρήστος Μάστορας χθες Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram γνωστοποίησε ότι ταλαιπωρείται από αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα και δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες.

Advertisement

Το γεγονός σχολίασε το πρωί της Παρασκεύης 16 Φεβρουαρίου η παρέα του «Happy Day» στον Alpha.

  • Διάβασε επίσης: Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος παντρεύεται τον σύντροφό του μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Μάλιστα, η οικοδέσποινα της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε:

«Θέλω να πω για τον Χρήστο -επειδή χθες μίλησε με τον Γιάννη Κουτράκη- και του είπα ότι γνωρίζοντας τον Χρήστο από εσένα, έχω καταλάβει ότι είναι ένα παιδί, που δεν βγαίνει να απαντήσει στο καθετί που γράφεται και ακούγεται για εκείνον.

Μου είπε ότι προφανώς για να μπήκε στη διαδικασία και να πει ότι δεν απαντώ, αλλά κάποιοι υπονόησαν πράγματα για εμένα και ένιωσα ότι προσβάλλομαι και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, κάτι ακούστηκε.

Κατάλαβα ότι το έκανε αυθόρμητα. Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος και του συμβαίνει κάτι άλλο. Σας θυμίζω ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται κιόλας.

Κατάλαβα ότι γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και ότι υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά. Κάτι τέτοιο. Και προτίμησε να δείξει αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν το πρόβλημα που πέρασε -και σε κάνουν όχι μόνο να τον λυπάσαι, αλλά κάποιες είναι στο όριο του παίρνω το βλέμμα μου και δεν μπορώ να τις βλέπω – παρά να αφήσει να τον κουτσομπολεύουν».

  • Διάβασε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Λατρέψαμε τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Δες το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More