Sunday, September 22, 2024
Home » Σκορπιέ:Είναι πολύ εύκολο να τεντώσεις τα πράγματα νωρίς σήμερα

Σκορπιέ:Είναι πολύ εύκολο να τεντώσεις τα πράγματα νωρίς σήμερα

0 comments

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Νωρίς σήμερα, ενώ η ψυχική ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις είναι πολύ εύκολο να εκτιμήσεις λάθος μια κατάσταση. Προσπάθησε να μη χάνεις χρόνο για να αισθάνεσαι καταπονημένη. Όσον αφορά τις ειδήσεις ή τις προτάσεις άλλων προς εσένα, έλεγξε ξανά τα γεγονότα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφύγεις να αναλάβεις πάρα πολλά ή να υποσχεθείς πάρα πολλά. Καθώς η μέρα προχωρά θα μπορούσες να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εργασία και τη δημόσια εικόνα ή τη φήμη σου με υψηλότερα ιεραρχικά άτομα.

Ταύρος
Νωρίς σήμερα η τάση είναι οι άνθρωποι να υπερβάλλουν, να βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα ή να πιστεύουν σε μεγάλες ιδέες. Επιδίωξε να παραμείνεις θετική, αλλά προσπάθησε να μην παίρνεις τις υποσχέσεις πολύ σοβαρά. Μπορεί να βλέπεις τα πράγματα πολύ αισιόδοξα ή μη πρακτικά τώρα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κακές αποφάσεις, οπότε προτίμησε να περιμένεις αν μπορείς. Η επιθυμία σου για ανάπτυξη κυριαρχεί καθώς η μέρα προχωρά. Αναγνωρίζεις ενστικτωδώς ότι αν τηρείς μόνο ότι είναι οικείο, θα χάσεις ευκαιρίες μάθησης.

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με μια ιδέα, αλλά το να βλέπεις την πρακτική πλευρά μιας κατάστασης είναι λιγότερο φυσικό. Ως εκ τούτου, οι δυνατότητες να ξεπεράσουμε την κορυφή είναι υψηλές αυτή τη στιγμή. Υπενθύμισε στον εαυτό σου τα συνηθισμένα όρια σου και ενώ τα πιέζεις λίγο μπορεί να είναι καλό, αλλά προσπάθησε να μην πιέζεις πολύ. Καθώς η μέρα προχωρά αυτή η νοοτροπία αλλάζει δραματικά και οι σκέψεις του μέλλοντος όχι μόνο έρχονται φυσικά, αλλά λειτουργούν καλά για σένα. Ελκύεσαι από προσπάθειες με μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

Καρκίνος
Νωρίς σήμερα θα πρέπει να προσέξεις την τάση των ανθρώπων να δραματοποιούν ένα θέμα ή να βγάζουν συμπεράσματα πριν δουν όλη την εικόνα. Η ψυχική ανησυχία μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα τώρα. Σημείωσε ότι η υπερβολή μπορεί να είναι ένα ζήτημα τώρα. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, μπορείς να εστιάσεις και αυτό είναι προς όφελος σου. Προσεγγίζουμε ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και μπορείς να συνδεθείς με ανθρώπους και πληροφορίες που σε βοηθούν να πλησιάσεις τους στόχους σου.

Λέων
Νωρίς σήμερα είναι καλύτερο να αποφύγεις την υπερεκτίμηση ή τη δέσμευση για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα όρια σου. Με τετράγωνο Ερμή – Δία, η αισιοδοξία μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναλάβεις περισσότερα απ’ όσα λογικά μπορείς να διαχειριστείς. Για καλύτερα αποτελέσματα να είσαι γενναιόδωρη αλλά όχι υπερβολική, όχι μόνο με τα χρήματα αλλά και με την ενέργεια σου. Καθώς η μέρα προχωρά έχεις ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που λειτουργεί υπέρ σου. Ενώ επηρεάζει άμεσα τις πρακτικές σου υποθέσεις σε βοηθά επίσης προσωπικά, καθώς ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης σου και η επιρροή του Πλούτωνα προσθέτει λίγη περισσότερη επιρροή σ’ αυτό που έχεις ήδη να κάνεις για σένα.

Παρθένος
Νωρίς σήμερα είναι ζωτικής σημασίας να συνειδητοποιήσεις τη δέσμευση σου για δικαιοσύνη. Χρησιμοποίησε την κοινή λογική σου για να αποφύγεις να πεις πολλά ή να τραβήξεις την προσοχή που δεν κολακεύει. Πρόσεξε να μην αναλάβεις πάρα πολλά, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά και άσκησε αυτοέλεγχο με τις προσδοκίες σου. Έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις αυτό που επιθυμείς, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζεις πότε να σταματήσεις, καθώς υπάρχει μια τάση για υπερβολές. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, πλησιάζουμε ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που είναι ενδυναμωτικό, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σου και ο Πλούτωνας ο κυβερνήτης της μεταμόρφωσης, σε ενθαρρύνει να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς.

Ζυγός
Ορισμένα πράγματα μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν νωρίς σήμερα. Προσπάθησε να μην επενδύσεις πάρα πολλά σε πληροφορίες που έρχονται τώρα. Αντίθετα, ακολούθησε μια προσέγγιση αναμονής για να ανακαλύψεις τι κολλάει. Απέφυγε μια αναζήτηση για κρυμμένα νοήματα που μπορεί να πηγαίνει πολύ μακριά. Καθώς η μέρα προχωρά εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σου για να αναγνωρίσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, στο σπίτι ή μέσα σου. Μπορείς να βρεις πολύτιμους τρόπους για να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή και τον εγχώριο κόσμο.

Σκορπιός
Είναι πολύ εύκολο να τεντώσεις τα πράγματα νωρίς σήμερα είτε πρόκειται για υπόσχεση είτε για έργο. Ένα τετράγωνο Ερμή – Δία ενθαρρύνει τη μεγαλύτερη σκέψη, αλλά είναι καλύτερο με λίγο αυτοέλεγχο, ώστε αυτό να μην πάει πολύ μακριά. Η τάση μπορεί να είναι να ζεις πέρα από τις δυνατότητες σου σε διάφορα επίπεδα και η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν καλές ιδέες που απαιτούν απλές βελτιώσεις αργότερα. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα έρχεται σε επιρροή, τοποθετώντας σε καλά για να αναλάβεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με μια ομάδα ή μια φιλία.

Τοξότης
Νωρίς σήμερα ένα τετράγωνο Ερμή – Δία ωθεί τους ανθρώπους να υποστηρίξουν κάτι υπερβολικό, ιδιαίτερα ειδήσεις ή κομμάτια πληροφοριών. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική και να έχεις όλη την εικόνα πριν βγάλεις συμπεράσματα. Απέφυγε να υποκύψεις στην πίεση για να πάρεις μια γρήγορη απόφαση ή να επικοινωνήσεις πρόωρα για ένα θέμα. Αυτή η αποστολή γίνεται πολύ πιο φυσική, καθώς η μέρα προχωρά και ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι. Μπορεί να απολαμβάνεις αλληλεπιδράσεις που χτυπούν το στόχο ή να αποκτήσεις πληροφορίες που σε πείθουν.

Αιγόκερως
Νωρίς σήμερα είναι πολύ εύκολο να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Είσαι πιο συντονισμένη σε μεγαλύτερα σχέδια και ιδέες και μπορεί να μην έχεις την υπομονή να μπεις στις λεπτομέρειες. Επιδίωξε να είσαι μετριοπαθής στις προσδοκίες σου και σε ότι αναλαμβάνεις. Αυτό έρχεται πολύ πιο εύκολα καθώς η μέρα προχωρά και κατευθυνόμαστε προς ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα. Είναι μια εξαιρετική πτυχή για να κάνεις ανακαινίσεις, συμπεριλαμβανομένων μόνιμων αλλαγών που ανανεώνουν τη ζωή σου και που πηγαίνουν βαθιά, όπως οι απαλλαγή από κακές συνήθειες, καταστάσεις και συμπεριφορές.

Υδροχόος
Το νωρίς σήμερα μπορεί να σε βρει αισιόδοξη και ενθουσιώδη, αν και μπορεί να είσαι κυκλοθυμική αν εργάζεσαι με ελλιπείς πληροφορίες. Η υπερβολή μπορεί να πηγάζει από την επιθυμία για περισσότερο νόημα στη ζωή σου και αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα τώρα, είτε το βιώνεις προσωπικά με τις προσδοκίες σου είτε βρίσκεσαι στην άκρη. Μπορεί να είναι δελεαστικό να δίνεις υποσχέσεις για να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο, αλλά είναι καλύτερο να κρατάς τα πράγματα αληθινά. Όμως, ενώ υπάρχει μια τάση να βγάζουμε συμπεράσματα πρόωρα η μέρα προχωρά με πολύ περισσότερη υπομονή.

Ιχθύες
Νωρίς σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ανήσυχη σε νοητικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις, ενδιαφέροντα και υπέροχες ιδέες ή ίσως σε κάποιο δράμα στην προσωπική σου ζωή. Αν και θα πρέπει να εξετάζεις μεγάλες ιδέες, πιθανότατα χρειάζονται περισσότερο ορισμό πριν τις θέσεις σε εφαρμογή. Ακόμα κι αν είναι δελεαστικό να το κάνεις, απέφυγε να αφήσεις κάποιον άλλο να πάρεις τις αποφάσεις για σένα σήμερα. Τραβάς τους ανθρώπους προς το μέρος σου, αλλά είναι σημαντικό να μην κάνεις μεγάλες δηλώσεις ή να δίνεις υποσχέσεις τώρα.

Πηγή: LIKE

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More