Thursday, September 19, 2024
Home » Πως θα καθαρίσεις εύκολα το εσωτερικό της τσάντας σου!

Πως θα καθαρίσεις εύκολα το εσωτερικό της τσάντας σου!

0 comments

Η τσάντα είναι ο καλύτερος σου φίλος για την απαιτητική σου καθημερινότητα και σε βοηθά για να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα. Ωστόσο, πολλές φορές λόγω της πίεσης του χρόνου δεν της δίνεις την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται. Έτσι, πολλές φορές κουβαλάς μαζί σου αχρείαστα αντικείμενα που σε δυσκολεύουν να έχεις εύκολη πρόσβαση στα αντικείμενα που χρησιμοποιείς περισσότερο. Σήμερα, θα δούμε πέντε σημεία που θα σε βοηθήσουν να την καθαρίσεις και να την φρεσκάρεις.

  • Διαβάστε επίσης: Αυτές οι τσάντες είναι η μεγαλύτερη τάση για το φθινόπωρο

Pexels Ruxandra Scutelnic 1470184397 27091197

  • Διαβάστε ακόμη: Αγαπημένα fashion girls μας δείχνουν τα πιο στυλάτα «Back in Town» fashion items από Tezenis
  1. Αδειάστε το περιεχόμενό της, ταξινομήστε και πετάξτε τυχόν σκουπίδια, κρατήστε μόνο τα βασικά που πρέπει να έχετε μαζί σας και αφήστε εκτός όλα τα περιττά.
  2. Τραβήξτε την υφασμάτινη επένδυση προς τα έξω, αν αυτό είναι δυνατόν, και σκουπίστε τη με ένα υγρό σφουγγάρι με ζεστό σαπουνόνερο. Προσέξτε να το έχετε στύψει καλά, ώστε μην μουλιάσει το ύφασμα, αλλά και η δερμάτινη επένδυση.
  3. Εάν αντιμετωπίζετε επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο προϊόν για να απομακρύνετε λεκέδες από μελάνι ή από κραγιόν.
  4. Σε περίπτωση που έσπασε το compact μέικαπ σας μέσα στην τσάντα σας, καθαρίστε το όσο μπορείτε καλύτερα με ένα wettex. Μην το βρέξετε, γιατί απλώς θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα! Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε υγρά μαντηλάκια καθαρισμού κουζίνας ή μπάνιου για να διαλύσετε προσεκτικά το μέικαπ που έχει απομείνει – δουλεύουν εξαιρετικά! Τέλος, σκουπίστε όλο το εσωτερικό με ένα υγρό πανί.
  5. Θέλετε να στεγνώσει η επένδυση γρήγορα; Γυρίστε την επένδυση προς τα έξω – και ανοίξτε τον ανεμιστήρα στον θερμό αέρα ή χρησιμοποιήστε το πιστολάκι των μαλλιών σας.

Πηγή: LIKE

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More