Tuesday, September 17, 2024
Home » Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για πρώτη φορά: «Εγώ απομακρύνθηκα από τον Γιώργο Λιάγκα» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για πρώτη φορά: «Εγώ απομακρύνθηκα από τον Γιώργο Λιάγκα» (Βίντεο)

0 comments

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για πρώτη φορά: «Εγώ απομακρύνθηκα από τον Γιώργο Λιάγκα» (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «Θάρρος ή αλήεθεια» του YouTuber Fipster και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και το τέλος της φιλίας τους.

Advertisement

«Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Εντάξει, τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και κατόπιν πρόσθεσε:

  • Διάβασε ακόμη: Έλενα Θεοδώρου: Το προφητικό όνειρο που είδε πριν μάθει ότι είναι έγκυος – «Το είχα μοιραστεί μόνο με τον Γιώργο»

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια, και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος».

  • Διάβασε ακόμη: H Καινούργιου στον Φειδία: «Είσαι σταρ το καταλαβαίνω αλλά στην τηλεόραση δεν είναι ωραίο να φοράμε γυαλιά»

Δες το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More