Saturday, September 21, 2024
Home » Οι statement ζώνες που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα!

Οι statement ζώνες που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα!

0 comments

Το 2015 όταν ο Alessandro Michele παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για την Gucci, όλοι υποκλίθηκαμε στο wired στιλ του και ανάμεσα στα κομμάτια που τράβηξαν την προσοχή ήταν και η ζώνη με το GG! Ο σχεδιαστής την συνδύασε με τα πιο funky σύνολα και την απογείωσε!

Από το 2015 και έπειτα ξεκίνησε μία γενικότερη τάση με τους οίκους να λανσάρουν ζώνες με εμβληματικό logo σχέδιο! Η επένδυση σε μια ζώνη με λογότυπο είναι ίσως ο πιο προσιτός τρόπος για να φορέσετε μεγάλους σχεδιαστές απ’ ό,τι θα ήταν, ας πούμε, η επένδυση σε μια επώνυμη τσάντα!Υπάρχουν λίγα αξεσουάρ με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μία επώνυμη ζώνη ανήκει σε αυτή την κατηγορία ειδικά αν έχει και ένα στοιχείο του οίκου! Μιλάμε για ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας που συνδέει με posh style όλα τα ρούχα σας επώνυμα και μη!

Η τέλεια τελική πινελιά για όλα τα στιλ, από το πιο basic έως το πιο high fashion είναι μία ωραία ζώνη. Σήμερα όμως θα ανακαλύψουμε αυτές τις statement ζώνες που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους είναι επένδυση και ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις γκαρνταρόμπες. Ποιες είναι αυτές και σε ποιους οίκους ανήκουν;

Hermes H belt

F1

H Hermes H ζώνη, δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού αποτελεί κλασική αξία στο γυναικείο ντύσιμο χρόνια τώρα. Η πιο διαδεδομένη εκδοχή της είναι η καφέ δερμάτινη, και ναι μιλάμε για την τέλεια ζώνη που θες στα midi chic φορέματα σου.Η τιμή ξεκινάει από τα 700 περίπου euro και ανεβαίνει ανάλογα με το τι δέρμα θα διαλέξεις!Μία ζώνη επένδυση που δεν χάνει ποτέ την αξία της.

  • Διαβάστε επίσης: Πώς να απογειώσεις το μακιγιάζ σου με eyeshadow primer ματιών!

Chanel chain belt

F2

Όταν σκεφτόμαστε chain belts τότε ένας μόνο οίκος έρχεται στο μυαλό μας: Chanel! Η chain Chanel ζώνη είναι ένα εμβληματικό αξεσουάρ που αποπνέει διαχρονική κομψότητα. Το τέλειο αξεσουάρ για τις fashionista. Ένας μοναδικός συνδυασμός από δέρμα και αλυσίδα, με το διάσημο λογότυπο της Chanel να προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε σύνολο. Φοριέται άνετα με φορέματα, τζιν ή φούστες, αναβαθμίζοντας κάθε look με τον πιο κομψό τρόπο! Αll time classic.

Gucci GG belt

F3

Mπορεί ο Alessandro Michele να είναι ο υπεύθυνος για το comeback αυτής της ζώνης αλλά και οι fashionistas την λάτρεψαν αμέσως και την φοράνε non stop. Με το χαρακτηρισιτκό GG, κατασκευασμένη στην Ιταλία από μαλακό δέρμα, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη ζώνη κλείνει με την χαρακτηριστική ορειχάλκινη αγκράφα του οίκου και από επαναλανσάρισμα της, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των λιστών με τα best seller fashion item που ποθούν οι stylers.

Saint Laurent Cassandre belt

F4

Η Saint Laurent Cassandre με το logo του οίκου σκαλισμένο με λεπτότητα κατασκευάζεται από μαλακό δέρμα και έχει το πλάτος που ταιριάζει άψογα με τζιν. Ανήκει στις μαύρες ζώνες που όλες οι fashionistas θα ήθελαν και είναι η τέλεια all day ζώνη!Επίσης ένα αξεσουάρ με forever style που δύσκολα θα φύγει από την μόδα.

Valentino Caravani belt

6

tlife.gr

Πηγή: LIKE

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More