Tuesday, October 22, 2024
Home » Με 4 ρούχα που όλες έχουμε η Jessica Alba δημιούργησε ένα τέλειο look!

Με 4 ρούχα που όλες έχουμε η Jessica Alba δημιούργησε ένα τέλειο look!

0 comments

Ποτέ μην υποτιμάς την δύναμη που έχουν τα βασικά ρούχα! Είναι εκεί στην ντουλάπα σου, έτοιμα να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κάθε μέρα που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Δεν χάνουν ποτέ την αξία τους και δεν σταματάνε ποτέ να μας δίνουν λύσεις στο every day ντύσιμο μας!

Το νέο σύνθημα της μόδας είναι να καταναλώνετε λιγότερα και καλύτερα, δημιουργώντας μια capsule ντουλάπα στην οποία έχεtε όλα όσα χρειάζεστε. Το καλύτερο παράδειγμα σε αυτή την νέα τάση είναι μία πρόσφατη εμφάνιση της Jessica Alba που στηρίζεται σε basics και δημιουργώντας μία τέλεια εμφάνιση που όλες μπορούμε να αντιγράψουμε ανεξαρτήτως στιλ!

  • Διαβάστε επίσης: Αν θέλεις face lift εφέ, δοκίμασε αυτό το viral hack με ρουζ από το Tik Tok

Blu A99365290 Scaled Large

Η Jessica Alba φόρεσε ένα χαλαρό τζιν με ραφές, συνδυασμένο με ένα λευκό T-shirt, μαύρες μπότες και μια όμορφη ζακέτα. Η ηθοποιός αναβάθμισε το outfit με ένα cute χρυσό κολιέ και γυαλιά ηλίου με 70s vibes! Ένα διαχρονικά βολικό σύνολο βασισμένο σε ρούχα που έχουμε, αποδεικνύοντας ότι η απλότητα είναι πάντα στην μόδα!

Πηγή: tlife.gr

Πηγή: LIKE

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More