Monday, September 16, 2024
Home » Με αυτά τα tips θα διατηρήσεις περισσότερο καιρό το μαύρισμά σου

Με αυτά τα tips θα διατηρήσεις περισσότερο καιρό το μαύρισμά σου

0 comments

Κατάφερες να αποκτήσεις το πολυπόθητο μαύρισμα και τώρα αναζητάς τρόπους να το κρατήσεις λίγο περισσότερο; Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα μερικά απλά tips ώστε να δώσεις περισσότερη διάρκεια σε αυτό το σοκολατένιο χρώμα.

Η αλήθεια είναι ότι το δέρμα μετά την ηλιοθεραπεία σταδιακά χάνει το χρώμα του, ενώ δείχνει πιο θαμπό. Φυσικά αν χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προϊόντα και ακολουθήσεις μερικά απλά tips, τότε θα του δώσεις παράταση.

Διαβάστε επίσης: Αν είσαι fan του glitter, με αυτό το προϊόν θα αναδείξεις την ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Αρχικά η σωστήενυδάτωση βοηθά πολύ, γενικότερα τόσο πριν όσο και μετά από την έκθεση στον ήλιο.

Στην αγορά μπορείς να εντοπίσεις υπέροχα body butter, μεταξένια έλαια και λοσιόν με υαλουρονικό οξύ, που θα ενυδατώσουν σε βάθος το δέρμα σου. Επίσης τα after sun είναι ιδανικά για λίγη ενυδάτωση.

Διαβάστε επίσης: Viral hack: Έτσι θα αποφύγεις το σημάδι από τα γυαλιά ηλίου

Όχι σε ζεστό ντους. Η θερμοκρασία του ντους σου είναι χαμηλή για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματος σου. Το ζεστό νερό ξηραίνει το δέρμα.

Προσοχή με την απολέπιση. Η απολέπιση είναι σημαντική πριν μαυρίσεις και όχι μετά. Οπότε μην επιλέξεις κάποιο scrub. Αν όμως ξεφλουδίζεις, τότε η απολέπιση είναι απαραίτητη, ωστόσο να επιλέξεις ήπιο scrub.

beachlookssummer

Πηγή: Like

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More