Tuesday, October 1, 2024
Home » Λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν – Πώς να το κάνεις σωστά (βίντεο)

Λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν – Πώς να το κάνεις σωστά (βίντεο)

0 comments

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν είναι και τόσο… expert στο μακιγιάζ τότε ίσως κάνεις κάποιες λανθασμένες κινήσεις οι οποίες σε δείχνουν μεγαλύτερη κάτι που προφανώς και δεν θέλεις.

Γι’ αυτό δώσε προσοχή ώστε να σταματήσεις επιτέλους να προσθέτεις χρόνια και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θέλεις να συμβαίνει, άσχετα αν δεν θέλεις να ασχοληθείς και πολύ.

Διαβάστε επίσης: 5 λόγοι που η αντηλιακή προσώπου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της skincare routine σου

Σημαντικό ρόλο παίζει η εφαρμογή του foundation και αρκετά άλλα μικρά, αλλά πολύ σημαντικά λαθάκια που σε μεγαλώνουν ηλικιακά.

Αν το δέρμα σου έχει ένα πορτοκαλί χρώμα, διχρωμίες σε πρόσωπο και λαιμό… αυτά είναι κάποια από τα πιο συνηθισμένα λάθη που μπορούν να κάνουν το δέρμα σου να δείχνει γερασμένο.

Το πιο κάτω βίντεο θα σε διορθώσει σε πολλά σημεία:

View this post on Instagram

A post shared by KaterinaP | Μακιγιάζ | Ομορφιά (@katerinap.makeup)

Επίσης, εκτός από τα πιο πάνω λάβε σοβαρά υπόψην και τα ακόλουθα:

Σωστή προετοιμασία: Δεν έχει σημασία η ηλικία, η σωστή φροντίδα στο δέρμα ο Νο1 κανόνας πριν την εφαρμομή του foundation. Αν λοιπόν θέλεις καλή βάση προσώπου προετοιμάσε σωστά και καλά το δέρμα σου σωστά πριν το μακιγιάζ. Είτε μια καλή ενυδατική είτε ένα primer σίγουρα χρειάζονται.

Foundation ανάλογα με την ηλικία: Το κολλαγόνο στο δέρμα ως γνωστόν καθώς μεγαλώνουμε μειώνεται, οπότε η υφή δεν είναι η ίδια. Προσοχή λοιπόν, γιατί σίγουρα το foundation που ταίριαζε τέλεια στο δέρμα σου στην ηλικία των 20, δεν θα είναι το ίδιο στα 40 ή στα 50 σας. Αν δεν θέλετε αναδείξει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες σας βρείτε πλέον αυτό που θα σας ταιριάζει.

Όχι στα foundation με φουλ κάλυψη: Αυτά τα foundation περιέχουν περισσότερη χρωστική ουσία, γι΄αυτό και σας αρέσουν. Ωστόσο δεν κάνει για ώριμες επιδερμίδες. Αντίθετα, ένα πιο καθαρό foundation, μπορεί να τοποθετηθεί σε στρώσεις σε περιοχές όπου θέλετε περισσότερη κάλυψη, χωρίς πολλή υπερβολή στο πρόσωπό σας.

Προτιμήστε ελαφριά στρώματα: Άρχισε με μικρή ποσότητα foundation και ανακατέψτε με ελαφριές πινελιές. Αν χρειαστεί μετά, πρόσθεσε έξτρα foundation για περισσότερη κάλυψη.

Λάθος χρώμα: Ναι είναι τόσο απλό. Άλλαξε την απόχρωση την οποία επιλέγεις. Το foundation σου κοντά στο σαγόνι όπως και στον καρπό (όχι μόνο στο μέτωπό ή στο πίσω μέρος του χεριού σου) θα σου δώσει μια ενδεικτική εικόνα.

Extra tip: Μπορείς να ανακατέψεις foundation, με ορό ή λεπτόρρευστη κρέμα, για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο, λαμπερό και φρέσκο!

Πηγή: Like

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise