Sunday, September 8, 2024
Home » Κώστας Τσουρός: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Βασάλος» (Βίντεο)

Κώστας Τσουρός: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Βασάλος» (Βίντεο)

0 comments

Κώστας Τσουρός: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Βασάλος» (Βίντεο)

Τι συνέβη;

ΟΚώστας Τσουρός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σχολίασε τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε βίντεο στο YouTube για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και υπήρξε μια αντιπαράθεση με την Ευρυδίκη Βαλάβάνη.

Advertisement

«Δεν περιμένω από τον Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου χτύπησε κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα… Στην εκπομπή που βρίσκεται δεν σχολιάζει, ενώ στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει. Υποτίθεται ότι είσαι στην εκπομπή για να σχολιάζεις. Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρίνει τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Να κρίνει κάποιος που έχει γνώση από την τηλεόραση. Κι εγώ ήμουν στο DWTS, αλλά δεν θα βγω να κρίνω τους χορευτές», είχε πει ο παρουσιαστής.

  • Διάβασε επίσης: Μελέτη για Χατζηπαντελή: «Θεωρώ ότι πιθανότατα η ψυχική της υγεία να διαταράχθηκε από όλο αυτό που έζησε»

Ο Κώστας Τσουρός μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», είπε: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Βασάλος».

«Όχι ότι δεν πίστευα αυτό που είπα, αλλά πιστεύω ότι επειδή είχα τα νεύρα μου το τράβηξα λίγο περισσότερο. Το να λέει κάποιος κάτι όταν σχολιάζεις σε μία εκπομπή, δεν χρειάζεται να γίνεται θέμα στις εκπομπές, να πιάνεται κάποιος απ’ αυτό και να αρχίζουμε μετά κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει απάντηση. Τι σημαίνει; Σχολιάζω αυτό που ακούω», κατέληξε.

  • Διάβασε ακόμη: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην εντατική!

Δες το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More