Sunday, September 8, 2024
Home » Κατερίνα Παπουτσάκη για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Με στεναχώρησε γιατί…» (Βίντεο)

Κατερίνα Παπουτσάκη για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Με στεναχώρησε γιατί…» (Βίντεο)

0 comments

Κατερίνα Παπουτσάκη για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Με στεναχώρησε γιατί…» (Βίντεο)

Όσα δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου για τις ανάγκες της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, αλλά και στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Advertisement

«Στη ζωή μου, ως μητέρα χωρισμένη με 2 παιδιά, είναι όλα ένα… tetris. Είναι άσχημο να γράφονται και να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Επειδή όμως έχω φάει πάρα πολύ από αυτό και επειδή όντως τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο θέμα του διαζυγίου τα Μέσα το χειρίστηκαν με σεβασμό, δεν μπορώ να πω κάτι», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της.

  • Διάβασε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η αποκάλυψη που έκανε για τη σχέση που έχουν τα παιδιά της μεταξύ τους (Βίντεο)

Έπειτα, απάντησε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Ειπώθηκε κάτι το οποίο ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε γιατί ήταν εντελώς άτοπο. Και να ίσχυαν όμως, θα ήταν όντως δύσκολο το να το χειριστεί κανείς. Αυτή την περίοδο είμαι καλά, αλλά είμαι σε μια φάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι η πιο εύκολη της ζωής μου, αλλά το παλεύω».

  • Διάβασε ακόμη: Κόντρα ανάμεσα σε Φουρέιρα και Αργυρό; Το σχόλιο της τραγουδίστριας στην ανάρτηση του (Βίντεο)

Δες το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More