Thursday, July 11, 2024
Home » Καθαρά Δευτέρα: Ειδικά πακέτα διαμονής με φαγητό για εσάς και την οικογένεια σας

Καθαρά Δευτέρα: Ειδικά πακέτα διαμονής με φαγητό για εσάς και την οικογένεια σας

0 comment

Καθαρά Δευτέρα: Ειδικά πακέτα διαμονής με φαγητό για εσάς και την οικογένεια σας

Η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας σηματοδοτεί κάθε χρόνο το τέλος της Αποκριάς και την έναρξη της πιο σημαντικής περιόδου νηστείας, της Σαρακοστής.

Ενίοτε προγραμματίζουμε εξορμήσεις στα βουνά με πέταγμα χαρταετού, ενώ άλλες φορές μένουμε στο σπίτι με παρέα μαγειρεύοντας νηστίσιμα πιάτα. Μια καλή επιλογή ωστόσο, είναι να εντοπίσουμε τον ιδανικό χώρο που να συνδυάζει φαγητό, διαμονή και διασκέδαση για εμάς και την οικογένεια μας.

Advertisement

Εμείς σας προτείνουμε το Columbia Beach Resort το οποίο διαθέτει ειδικά πακέτα για την αργία της Καθαράς Δευτέρας για ζευγάρια και οικογένειες. Τα πακέτα περιλαμβάνουν διαμονή μιας βραδιάς σε σουίτα, πρωινό, μεσημεριανό με σαρακοστιανό μπουφέ και φυσικά διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

1 του 2

Όσο αφορά το σαρακοστιανό μπουφέ θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό επιλογών από ζεστά και κρύα πιάτα, όπως μαλάκια, σαλάτες, deeps και παραδοσιακά γλυκά.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν χαρταετό και να παίξουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του θέρετρου και παράλληλα θα υπάρχει face painting. Επίσης, θα είναι ανοικτές για το κοινό οι πισίνες και οι υπηρεσίες Spa για χαλάρωση και στιγμές ευεξίας.

Θέλετε να συνδυάσετε πολυτέλεια, καλό φαγητό και διασκέδαση την Καθαρά Δευτέρα; Μπείτε στην ιστοσελίδα του Columbia Βeach Resort και εντοπίστε το ιδανικό Green Monday Package για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More