Monday, September 9, 2024
Home » Θέλξια Φραγκούδη: Έτσι ενημέρωσε τον σύζυγό της, Χριστίνο Πίπη ότι είναι ξανά έγκυος! (Αποκλειστικό)

Θέλξια Φραγκούδη: Έτσι ενημέρωσε τον σύζυγό της, Χριστίνο Πίπη ότι είναι ξανά έγκυος! (Αποκλειστικό)

0 comments

Θέλξια Φραγκούδη: Έτσι ενημέρωσε τον σύζυγό της, Χριστίνο Πίπη ότι είναι ξανά έγκυος! (Αποκλειστικό)

«Πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο και του είπα ότι έκανα ληγμένο τεστ εγκυμοσύνης»

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στο podcast τηςShowBiz, «Winter Is Back» με τον δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμώνα. Μεταξύ άλλων η γνωστή δημιουργός περιεχομένου και επιχειρηματίας μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς ενημερώθηκε ο σύζυγό της, Χριστίνος Πίπης για το χαρμόσυνο γεγονός.

Advertisement

«Είχα καθυστέρηση μια μέρα, αλλά ήταν η μέρα που είχαμε event στο κατάστημα. Εν τω μεταξύ είχα ένα τεστ εγκυμοσύνης από την περίοδο που η Ανδρεάνα (Φραγκούδη) ήταν έγκυος γιατί η συσκευασία είχε δύο μέσα. […] Έκανα το τεστ την επόμενη μέρα και βγήκε αμέσως θετικό. Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο τεστ ήταν ληγμένο και πήρα τον γιατρό μου και τον ενημέρωσα. […] Το έδωσα της Ζακελίνας και το πήγε του Χριστίνου», είπε αρχικά η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη στο podcast της ShowBiz.

«Χάρηκε πολύ γιατί το είχαμε αποφασίσει συνειδητά γιατί που πήρε πολύ καιρό να επανέλθω από την πρώτη εγκυμοσύνη. Μπορεί να μου πήρε και δύο χρόνια να νιώσω ξανά ο εαυτός μου. Μόλις ένιωσα καλά είπα πως αν δεν πάρω τώρα την απόφαση να κάνω ένα δεύτερο παιδί τώρα, πολύ πιθανόν να μην την πάρω και ποτέ», κατέληξε.

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More