Thursday, August 1, 2024
Home » Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Κακώς δεν πήγα σε γιατρό» (Αποκλειστικό/Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Κακώς δεν πήγα σε γιατρό» (Αποκλειστικό/Βίντεο)

0 comment

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Κακώς δεν πήγα σε γιατρό» (Αποκλειστικό/Βίντεο)

«Οφείλω να το παραδεχτώ κάποια στιγμή» – «Ήθελα να το δω μόνη μου. Ήταν και το περιβάλλον που δεν βοηθούσε ιδιαίτερα»

ΗΚωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της ShowBiz, «Winter Is Back»με τον δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμώνα. Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηματίας ρωτήθηκε για την «γκρίζα» περίοδο που ήρθε στη ζωή της ο γιος της, Νικόλας και αν τότε πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

Advertisement

«Ήταν πάρα πολύ γκρίζο, δεν ήταν λίγο πιο γκρίζο και οφείλω να το παραδεχτώ κάποια στιγμή ότι πρέπει να ήταν… (σ.σ. επιλόχειος κατάθλιψη). Δεν ξέρω αν ήταν όντως ήταν επιλόχειος κατάθλιψη ή ήταν μια γκρίζα περίοδος ή ήταν μια έντονη μελαγχολία. Κακώς δεν πήγα σε γιατρό για να μου πει “ναι, έχεις επιλόχειο κατάθλιψη και πρέπει να σε βοηθήσουμε”. Ήθελα να το δω μόνη μου.

  • Διάβασε ακόμη: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – «Ήταν μια απόφαση που πήρα μετά τον χωρισμό» (Αποκλειστικό)

Ήταν και το περιβάλλον που δεν βοηθούσε ιδιαίτερα, ήταν και το lockdown, ήταν και το ότι δεν δούλευα, ήταν και το ότι ήρθε και το δεύτερο μωρό, ήταν τα προβλήματα στο γάμο μου, ήταν όλα μαζί. Νομίζω πως και ένας εντελώς υγιείς άνθρωπος θα πάθαινε κάτι ψυχολογικό τελοσπάντων με όλα αυτά τα βάρη στην προκειμένη φάση», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More