Sunday, September 8, 2024
Home » «Εκεί που έκανα την προσευχή μου άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο Ευθύμιος», είπε η Μαρία Ιωάννου (Βίντεο)

«Εκεί που έκανα την προσευχή μου άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο Ευθύμιος», είπε η Μαρία Ιωάννου (Βίντεο)

0 comments

«Εκεί που έκανα την προσευχή μου άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο Ευθύμιος», είπε η Μαρία Ιωάννου (Βίντεο)

«Μου έκανε πρόταση γάμου στο δεύτερο ραντεβού και τον παντρεύτηκα» – Αποκλειστικά στη ShowBiz

ΗΜαρία Ιωάννου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της ShowBiz, «Winter Is Back» με τον Χαράλαμπο Χειμώνα. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την γνωριμία και το γάμο με τον σύζυγό της, Ευθύμιο. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνώρισε τον επί 20 χρόνια αγαπημένο της στην εκκλησία και στο δεύτερο ραντεβού της έκανε πρόταση γάμου.

Advertisement

  • Διάβασε επίσης: Μαρία Ιωάννου για πρώτη φορά: «Του είπα “δεν έχω καρκίνο” και μου είπε “οι εξετάσεις σου άλλα δείχνουν”» (Αποκλειστικό)

«Είχαν μεσολαβήσει κάποια πράγματα, στο να μην είναι απλά ένα δεύτερο ραντεβού που με έναν άνθρωπο που δεν ήξερα καθόλου. Ίσως σου διαφεύγει το κομμάτι ότι γνωριστήκαμε σε μια εκκλησία κατόπιν προσευχής, δηλαδή εκεί που έκανα την προσευχούλα μου και παρακαλούσα να έρθει ένας άνθρωπος να κάνω οικογένεια, άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο Ευθύμιος, οπότε είχε προηγηθεί αυτό. Είχα μια πεποίθηση ότι από την στιγμή που γνώρισα έναν άνθρωπο υπό τέτοιες συνθήκες… Πόσο λάθος θα μπορούσε να πάει; Επίσης, στο πρώτο ραντεβού τα είχαμε βάλει κάτω και βρήκαμε ότι ταιριάζουν τα θέλω μας. Ήμασταν στην ίδια φάση, είχαμε κουραστεί και οι δύο από το τι είχε προηγηθεί και θέλαμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, κάτι πιο υγιές και κάτι πιο σταθερό. Θέλαμε να κάνουμε οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων ηΜαρία Ιωάννου στο podcast της ShowBiz.

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More