Monday, September 9, 2024
Home » Θέλεις να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σου; Αυτό είναι το μυστικό

Θέλεις να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σου; Αυτό είναι το μυστικό

0 comments

Τα social media πλέον μας δείχνουν τον τρόπο για τα πάντα (σχεδόν) οπότε κι εμείς δίνουμε προσοχή σε αυτά που μας αφορούν. Ειδικά σε beauty θέματα, που τα λατρεύουμε. Αν αυτή τη περίοδο σε αφορά το κεφάλαιο μαλλιά και πώς να μακρύνουν γρήγορα, τότε εμείς βρήκαμε ποιο είναι το μυστικό, αν και πλέον δεν είναι και τόσο “μυστικό” αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει viral σε Tik Tok και Instagram.

Πρόκειται για το Rosemary Oil, στα ελληνικά δεντρολίβανο, το οποίο εκτός από τέλεια προσθήκη στα κοκτέιλ μας, είναι εξίσου εξαιρετικό για τα μαλλιά! Είναι αυτό το αρωματικό βότανο με μεθυστικό άρωμά του και πολλά άλλα οφέλη που ίσως δεν γνωρίζεις.

Διαβάστε επίσης:5 beauty tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Aν λοιπόν δοκίμασες τα πάντα για να αποκτήσεις για τα μακριά μαλλιά που πάντα ήθελες, από τα ακριβότερα σαμπουάν και μάσκες μέχρι τις καλύτερες μεταξωτές μαξιλαροθήκες που δεν κόβουν τα μαλλιά κι όμως δεν έγινε τίποτα τελικά, ένα βίντεο είναι εδώ και μας δίνει τη λύση.

Φυσικά και δεν αρκεί μόνο αυτό, αλλά πρέπει να ακολουθούμε μια σειρά από σημαντικούς παράγοντες ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Με αυτές τις τροφές τα μαλλιά σας θα μακρύνουν πολύ γρήγορα

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε τι είπε και ο hairstylist Mark Townsend. «Για να πάρει μήκος το μαλλί σου,θα πρέπει να κάνεις θυσίες. Την ημέρα που θ’ αποφασίσεις ότι θα μακρύνεις τα μαλλιά σου, θα πρέπει να αρχίσεις να τα φροντίζεις»

View this post on Instagram

A post shared by Tessa (@tessapeay)

Πηγή: Like

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More