Friday, September 20, 2024
Home » Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν… ηχογραφήθηκε η σεξουαλική πράξη στο κινητό»

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν… ηχογραφήθηκε η σεξουαλική πράξη στο κινητό»

0 comments

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν… ηχογραφήθηκε η σεξουαλική πράξη στο κινητό»

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα… Με έκοψε κρύος ιδρώτας»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, 6 Μαρτίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2Night Show».

Advertisement

Με αφορμή τη συνέντευξη της Klavdia, ο παρουσιαστής περιέγραψε πώς ακριβώς έμαθε στο παρελθόν ότι τον απάτησεπρώην σύντροφος του, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τον τρόπο!

Αρχικά ανέφερε: «Εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα.Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο.

Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά.Εγώ φταίω που με απάτησε εκείνη;».

  • Διάβασε ακόμη: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Λιώνει από ευτυχία αγκαλιά με τον γιο της – «Εδώ, με τον έρωτα μου τον μεγάλο»

Ακολούθως συμπλήρωσε: «Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι, όχι ο απατημένος, αλλά ο θύτης.Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό, σιγά. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος».

  • Διάβασε επίσης: Ο Κούλλης Νικολάου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Περάσαμε δίπλα από την φυλακή… άγριο το εγχείρημα»

Πηγή: Show Biz

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More