Home » Απασφάλισε ο Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor: «Έλεγα “Θεέ μου γιατί μου το κάνανε αυτό;”» (Αποκλειστικό)

Απασφάλισε ο Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor: «Έλεγα “Θεέ μου γιατί μου το κάνανε αυτό;”» (Αποκλειστικό)

0 comment

Απασφάλισε ο Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor: «Έλεγα “Θεέ μου γιατί μου το κάνανε αυτό;”» (Αποκλειστικό)

«Ντρεπόμουν να βγω έξω μετά το Survivor, μου έκανε μεγάλο κακό» – «Ήταν τόσο αδίσταχτοι άνθρωπο»

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της ShowBiz, «Winter Is Back» με τον Χαραάλαμπο Χειμώνα.

Advertisement

Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο «Survivor» και έριξε τα βέλη του στην παραγωγή του παιχνιδιού.

«Πέρασα ωραία μπορώ να πω. Με έκαναν να φαίνομαι κακός ενώ είμαι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Κατάλαβα πως μπορούν να αλλοιώσουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και είναι τρομακτικό αυτό. Δηλαδή μπορούν τα Μέσα να σε κάνουν το οτιδήποτε. Το Survivor μου έκανε πολύ κακό μετά. Όταν βγήκα με έλεγαν “τέρας”. Όταν βγήκα και το είδα αυτό λέω “Θεέ μου γιατί μου κάνανε αυτή τη ζημιά; Γιατί μου το κάνανε αυτό;”. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μετά από αυτό. Για πολύ καιρό έβγαινα έξω και ντρεπόμουν. Ένιωθα ότι ο κόσμος με χαρακτήριζε κακό. […] Λυπήθηκα πάρα πολύ γι’ αυτό που έγινε. Όταν ρώτησα την παραγωγή γιατί έδειξαν μόνο αυτά που έδειξαν, μου είπαν ότι τα άλλα δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο», είπε αρχικά ο Βαλάντης στο podcast της ShowBiz και κατόπιν πρόσθεσε:

«Βέβαια και μου κόστισε στη δουλειά. Υπήρχαν περιπτώσεις που με πρότεινε κάποιος για δουλειά και έλεγαν “Δεν θέλουμε αυτό τον κακό άνθρωπο”. Έμεινα χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό και αυτό με λυπούσε γιατί έχω τρία παιδιά. Δεν σκέφτηκαν ούτε αυτό. Ήταν τόσο αδίσταχτοι άνθρωποι. Πατάνε πάνω σου για να κερδίσουν και δεν τους νοιάζει το αποτύπωμα και τι θα αφήσουν πίσω τους».

Δες το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise