Monday, September 16, 2024
Home » Απέραντη θλίψη για τον 36χρονο Κωνσταντίνο: Ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

Απέραντη θλίψη για τον 36χρονο Κωνσταντίνο: Ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

0 comments

Απέραντη θλίψη για τον 36χρονο Κωνσταντίνο: Ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

Τι έγραφε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης; – Έτσι έγινε το τραγικό συμβάν

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 36χρονου Κωνσταντίνου Μομτσή.

Advertisement

Πρόκειται για τον Έλληνα που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα χθες Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στη Βουλγαρία και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο Κωνσταντίνος είχε καταγωγή από τη Φλώρινα και οι συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν το αναπάντεχο γεγονός.

Ο 36χρονος ήταν έμπειρος σκιέρ ενώ στο λογαριασμό που διατηρούσε στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram έγραφε πως ήταν: «ταξιδιωτικός οδηγός, εκπαιδευτής σκι, ορειβάτης και κατασκηνωτής».

  • Διάβασε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Δημοσίευσε βίντεο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του – Το πρώτο στιγμιότυπο με το αγγελούδι του

Πως βρήκε τραγικό θάνατο

Ο 36χρονος Κωνσταντίνος Μομτσής βρήκε τραγικό θάνατο όταν μαζί με ακόμα τρεις φίλους του κατέβηκε την πίστα Markujik 3 στη Βουλγαρία, η οποία είχε κλείσει λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Οι τέσσερις φίλοι κατέβηκαν το πιο απότομο μέρος της πλαγιάς στο Μπόροβιτς με αποτέλεσμα να θαφτούν από τη χιονοστιβάδα. Οι τρεις κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από μόνοι τους, δυστυχώς όμως ο Κωνσταντίνος εντοπίστηκε νεκρός από τους διασώστες.Η χιονοστιβάδα εκτιμάται ότι είχε μήκος περίπου 150 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα.

  • Διάβασε ακόμη: Κατερίνα Λιόλιου: Της πέταξαν αιχμηρό αντικείμενο στην πίστα – «Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο»

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More