Home » Αννίτα Δημητρίου: Τα δώρα που δέχτηκε από κυπριακή εκπομπή για τις δύσκολες μέρες στη Βουλή (Video)

Αννίτα Δημητρίου: Τα δώρα που δέχτηκε από κυπριακή εκπομπή για τις δύσκολες μέρες στη Βουλή (Video)

0 comment

Όλα τα λεφτά η αντίδραση της Προέδρου της Βουλής

Στη βραδινή σατιρική εκπομπή του ANT1, «Casa De Mikel», με παρουσιαστές τον Mιχάλη Σοφοκλέους και την Χριστίνα Κυριάκου φιλοξενήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου η Αννίτα Δημητρίου.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αννίτα Δημητρίου: Δείτε την να παίζει κιθάρα για πρώτη φορά (Video)

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της, η παραγωγή του βραδινού σόου και ο οικοδεσπότης χάρισαν μερικάδώρα όλο νόημα, στην Πρόεδρο της Βουλής.

«Σαν εκπομπή αποφασίσαμε να σας κάνουμε 2,3 εναλλακτικά δωράκια που όσον και να αν τα χτυπάς αντί του συγκεκριμένου δεν νομίζω να σπάσουν.

Πρώτο δώρο, θέλει λίγη προσοχή όμως γιατί είναι αληθινό και μπορεί να σπάσει από τα αλήθεια αν το χτυπήσετε με δύναμη πάνω στην έδρα, είναι ένα σκεπάρνι κανονικού τύπου, το δεύτερο δώρο όσο και να το χτυπάς είναι από το καζαντί από αυτά που παίζουν τα μωρά είναι για το have fun της υποθέσεως.

Tρίτο δώρο είναι μια τσάπα για τις δύσκολες μέρες στη Βουλή όπου θες κάτι πιο αποτελεσματικό, θα χτυπάς και δεν θα μπορεί να πει κανείς τίποτα, ούτε ο κύριος Κουλίας ούτε ο κύριος Θεμιστοκλέους», ανέφερε με το γνωστό του χιούμορ ο ηθοποιός απευθυνόμενος στην Αννίτα Δημητρίου.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Kάτια Θεοδότου: Τα τρυφερά λόγια και η ζεστή αγκαλιά στον πατέρα της Ανδρέα Παπαέλληνα για τα γενέθλια του (Photo)

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More