Tuesday, September 17, 2024
Home » Έλενα Θεοδώρου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε νωρίτερα από το «Έλα να Δεις» (Βίντεο)

Έλενα Θεοδώρου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε νωρίτερα από το «Έλα να Δεις» (Βίντεο)

0 comments

Έλενα Θεοδώρου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε νωρίτερα από το «Έλα να Δεις» (Βίντεο)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του γιου της

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου η Έλενα Θεοδώρου, λίγες βδομάδες πριν τον ερχομό που 2ου της παιδιού.

Advertisement

Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που την ανάγκασε να αποχωρήσει νωρίτερα από την εκπομπή της στο OMEGA, την αγωνία της για τον ερχομό του γιου της, ενώ αναφέρθηκε καιστην κόρη της που περιμένει με αγωνία τον ερχομό του αδερφού της.

Αρχικά η Έλενα Θεοδώρου αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της πριν μπει στον ένατο μήνα, γεγονός πουτην προέτρεψε η γιατρός της να φύγει νωρίτερα με άδεια ασθενείας.

  • Διάβασε ακόμη: Στέλιος Θεοχάρους: Θυμάσαι τον «Φουσιέκκα» από την Αίγια Φούξια; Δες πως είναι σήμερα (Φώτο)

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ξεκίνησαν οι συσπάσεις, ενώ η απόσταση καθημερινά από τη Λεμεσό στη Λευκωσία ήταν κάτι που την κούρασε και έπρεπε να αποχωρήσει για να ξεκουραστεί. Η ίδια πρόσθεσε πως επειδή η κόρη της Νεφέλη γεννήθηκε πρόωρα, ήθελε να ήταν πιο προσεχτική μέχρι να μπει στον μήνα της.

Για την τρεισήμισι ετών κορούλα της ανέφερε: «Αυτές τις ημέρες ήταν λίγο άρρωστη η μικρή. Ταλαιπωρήθηκε πολύ με το αυτάκι της, είχε ωτίτιδά. Ξυπνούσαμε κάθε μία ώρα, ήταν μία διαδικασία δύσκολη. Μου λέει ο Γιώργος ”’Ήθελε να μας προετοιμάσει η Νεφέλη για το τι θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες”’. Μπήκαμε ήδη σε αυτό το mood».

Τέλος πρόσθεσε: «Θέλω να γεννήσω με το καλό, να πάμε στο σπίτι να το δω όπως το βλέπουν τα παραπάνω ζευγάρια. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν ένα μήνα στο νοσοκομείο. Ήταν τραυματικές οι πρώτες μέρες στο σπίτι, δεν θέλω να τις σκέφτομαι…».

  • Διάβασε επίσης: Γιώτα Παπαδοπούλου: Δες πως ευχήθηκε στον Νικόλα Παπαδόπουλο για τα γενέθλια του (Βίντεο)

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More