Friday, September 20, 2024
Home » Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτό το νησί που επέλεξε να περάσει το Πάσχα με τους γιους της (Φώτος)

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτό το νησί που επέλεξε να περάσει το Πάσχα με τους γιους της (Φώτος)

0 comments

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτό το νησί που επέλεξε να περάσει το Πάσχα με τους γιους της (Φώτος)

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές με τα παιδιά και τους φίλους της – «Ο ένας είναι στην Κύπρο και σπουδάζει 2ο έτος στο Πανεπιστήμιο»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε να περάσει το Πάσχα μακριά από την Αθήνα παρέα με τα τους γιους της, Φίλιππο και Διονύση.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο παρέα με τα παιδιά της και τους φίλους της, Μαρία Σολωμού, Βάλια Χατζηθεοδώρου και Fipster.

Για το γεγονός μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, όπου δημοσίευσε όμορφα στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα της εξόρμησής τους.

«Πάσχα με οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που πραγματοποίησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μιλώντας για τους γιους της, δήλωσε: «Ο ένας είναι στην Κύπρο και σπουδάζει 2ο έτος στο Πανεπιστήμιο και ο άλλος τελειώνει και λογικά θα πάει και εκείνος στην ίδια σχολή. Από τη μία χαίρομαι πολύ που τους βλέπω, που έχουν γίνει άντρες και είναι και καλά παιδιά. Βλέπω πια την προσωπικότητά τους, πως κινούνται, πως σκέφτονται, πως κρίνουν τα πράγματα. Ο ένας είναι 1,97 και ο άλλος 1,85, νιώθω περίεργα. Εγώ να μπω στο τρυπάκι και να κάνουμε παρέα. Βράδυ δεν θέλουν. Περνάμε ωραία όταν κάνουμε παρέα. Το καλοκαίρι που ήμασταν στον Πόρο χόρευα στο beach bar και μου έλεγαν “Ρε μαμά, όχι σε κλαμπ μαμά”».

Δες την παρακάτω ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More