Sunday, October 27, 2024
Home » Η Έλενα Στρογγυλιώτου μόλις λάνσαρε το e-shop της

Η Έλενα Στρογγυλιώτου μόλις λάνσαρε το e-shop της

0 comments

ΗΈλενα Στρογγυλιώτου μόλις λάνσαρε το eshopτης elenastrongyliotou.comστο οποίο μπορείς να παραγγείλεις onlineτην BagCollectionτης σχεδιάστριας, η οποία περιλαμβάνει τις πιο fashionablesustainableτσάντεςτης σεζόν, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Πρωτοπόρος στο χώρο της μόδας, η fashion designer Έλενα Στρογγυλιώτου, καινοτομεί και πάλι παρουσιάζοντας το e-shop της όπου μπορείς να δεις όλη τη συλλογή από sustainable τσάντες, να επιλέξεις σχέδιο, χρώμα και μέγεθος και να κάνεις online την παραγγελία σου.

Η συλλογή περιλαμβάνει 9 διαφορετικά σχέδια σε πολλά χρώματα και ζώνες.

Οι τσάντες είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένες από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και δεν περιέχουν χημικές ουσίες, ζωικά προϊόντα, νικέλιο και μόλυβδο αλλά και άλλες ουσίες βλαβερές για την υγεία.

Chrysi Eco Leather 3

Το elenastrongyliotou.com είναι ένα εύχρηστο e-shop όπου μπορείς να δεις τις προδιαγραφές του κάθε σχεδίου, τις χρωματικές επιλογές που προσφέρονται, τις λεπτομέρειες και το εσωτερικό της κάθε τσάντας.

Πρόκειται για μοναδικά σχέδια που αποτυπώνουν το κομψό στυλ της Έλενας Στρογγυλιώτου, σε υφές και χρώματα που αναδεικνύουν την κάθε εμφάνιση και που μπορούν να κρατηθούν από το πρωί το βράδυ.

Es8580

Βραδινές τσάντες για τις γιορτινές εμφανίσεις και alldayσχέδια που θα δώσουν στυλ στην κάθε σου μέρα, θα απογειώσουν τα looksσου αυτή τη σεζόν.

Es8512

Επίσης οι sustainable τσάντες της Έλενας Στρογγυλιώτου αποτελούν το απόλυτο δώρο για να χαρίσεις στις φίλες σου. Μάλιστα η σχεδιάστρια έχει δημιουργήσει και ένα gift voucher όπου μπορείς να το χαρίσεις στα κοντινά σου πρόσωπα προκειμένου να επιλέξουν το σχέδιο που τους ταιριάζει, δείχνοντας έτσι την αγάπη σου.

Επιπλέον με την αγορά κάθε τσάντας στηρίζεις και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου καθώς η σχεδιάστρια συνεισφέρει ένα ποσό για τη στήριξη της Υπηρεσίας Αρωματοθεραπείας που προσφέρεται στην «Αροδαφνούσα».

Es8522

Στο e-shop της Έλενας Στρογγυλιώτου θα δεις επίσης τη Bridal Collection της σχεδιάστριας αλλά και τη Special Occasion Collection για τις πιο σημαντικές σου στιγμές, οι οποίες μαγεύουν.

INFO Ατελιέ Έλενας Στρογγυλιώτου, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, 1077 Λευκωσία. Τηλ.: 22766969, elenastrongyliotou.com

SocialmediaaccountsFacebook: elena.strongyliotouInstagram: elena.strongyliotou

Πηγή: LIKE

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More