Friday, September 20, 2024
Home » Βίκυ Κάβουρα – Η γυμναστική που ακολουθεί δυο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Βίκυ Κάβουρα – Η γυμναστική που ακολουθεί δυο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

0 comments

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις δυο μήνες από τη μέρα που η Βίκυ Κάβουρα έφερε στον κόσμο την κόρη της, ωστόσο, η εντυπωσιακή ηθοποιός έχει επιστρέψει κανονικά στις αγαπημένες της συνήθειες.

Η Βίκυ Κάβουρα που μέχρι και λίγες ημέρες πριν γεννηθεί η κόρη της συνέχιζε να γυμνάζεται, έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της.

Διαβάστε επίσης:Βίκυ Κάβουρα: Πόζαρε αγκαλιά με την κορούλα της – Η τρυφερή φωτογραφία!

Η ηθοποιός αγαπά ιδιαιτέρως τη γυμναστική κάτι που άλλωστε είναι φανερό και με τα αποτελέσματα που έχει στο σώμα της. Μάλιστα, όπως θα δείτε στη φωτογραφία που δημοσίευσε το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από το γυμναστήριο, η Βίκυ Κάβουρα έχει ήδη χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Kavoura Gym

Η επιστροφή στη γυμναστική μετά τον τοκετό αποτελεί μια πρόκληση για κάθε γυναίκα, αλλά η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται να την αντιμετωπίζει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Με τη βοήθεια των κατάλληλων επαγγελματιών, έχει σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης που ταιριάζει στις ανάγκες της και της επιτρέπει να ανακτήσει σταδιακά τη φυσική της κατάσταση.

Η απόφασή της να μοιράζεται αυτή την προσωπική της στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποτελεί έμπνευση για πολλές νέες μητέρες που θέλουν να επιστρέψουν και εκείνες στη γυμναστική μετά τον τοκετό.

Πηγή: Like

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More