Κατήγγειλε εκπαιδευτικό ότι ξυλοφόρτωσε τον γιο του σε Γυμνάσιο της Λεμεσού

Μία ακόμα καταγγελία για περιστατικό βίας σε σχολείο της Λεμεσού, ενώπιον των αστυνομικών αρχών.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία πατέρα, ότι καθηγητής Γυμνασίου της Λεμεσού επιτέθηκε και ξυλοφόρτωσε τον γιο του, η Αστυνομία ξεκίνησε διερεύνηση του συμβάντος.

Ο καθηγητής συνελήφθη στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, ως ύποπτος για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εναντίον μαθητή της Γ’ Γυμνασίου.
Μιλώντας στην εκπομπή του SIGMA, «Μεσημέρι και Κάτι», ο πατέρας του μαθητή ανέφερε πως το ξυλοδαρμός σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο χώρο του σχολείου που φοιτά ο γιος του, με αφορμή όπως είπε το γεγονός ότι κάποια παιδιά έβαλαν μουσική στην κλειστή αίθουσα Γυμναστικής, κάτι που δεν επιτρέπεται. «Όταν τα παιδιά έβαλαν μουσική κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο καθηγητής της Γυμναστικής τους είπε να την κλείσουν. Στη συνέχεια ο γιος μου, του είπε ότι δεν γνωρίζει πώς να κλείσει την μουσική. Ο καθηγητής τον προειδοποίησε ότι σε δύο λεπτά θα έπρεπε να κλείσει ή θα τον κτυπούσε. Όταν ο γιος μου του είπε ότι δεν έχει αυτό δικαίωμα, αυτός τον άρπαξε από τον λαιμό, τον κτύπησε στο πρόσωπο και προσπαθούσε να το ρίξει από ύψος», είπε ο πατέρας σε τηλεφωνική του παρέμβαση στη μεσημβρινή εκπομπή του SIGMA.

ΠΗΓΗ:CYPRUTIMES

Related posts