Καταγγελία για το Νοσοκομείο Πάφου. Πήγε με πόνους, της έδωσαν εξιτήριο… πέθανε την επομένη στο ασθενοφόρο

Σοβαρή καταγγελία για το νοσοκομείο Πάφου – 48χρονη πήγε με έντονους πόνους στο νοσοκομείο, της έδωσαν εξίτηριο και τη διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι σοβαρό – Της συνταγογράφησαν μυοχαλαρωτικά και την επόμενη ημέρα πέθανε

Τα μέλη οικογένειας συνταξιούχου στον Κάθηκα της επαρχίας Πάφου είναι ανάστατα από τον τρόπο χειρισμού ασθενούς στο νοσοκομείο Πάφου. Οικιακή βοηθός από το Νεπάλ ηλικίας 48 χρόνων πέθανε αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αφού οι συγγενείς του ηλικιωμένου που φρόντιζε η Νεπαλεζα δέχονταν διαβεβαιώσεις ότι επρόκειτο για ένα «μυϊκό» πρόβλημα και όχι οτιδήποτε σοβαρό.

Σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας του συνταξιούχου, που έχουν ήδη δώσει κατάθεση και στην Αστυνομία, την παραμονή των Φώτων, γύρω στις 9 το βράδυ, η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου με έντονους πόνους.

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί της βάρδιας χωρίς να καλέσουν καρδιολόγο, ως ήταν η παρότρυνση των συγγενών του ηλικιωμένου, έδωσαν εξιτήριο στην 48χρονη.

Τους ανέφεραν, μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία τους στην Αστυνομία, ότι δεν εκτιμούν ότι κινδυνεύει η ζωή της. Της έδωσαν μάλιστα συνταγή για να πάρει μυοχαλαρωτικα χάπια και της συνέστησαν να επισκεφτεί τον προσωπικό της γιατρό αφού το σίδερο της ήταν χαμηλό.

Το πρωί των Θεοφανίων η κοπέλα ξύπνησε σφαδάζοντας από τους πόνους και πέθανε στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι συγγενείς του ηλικιωμένου ζητούν να διερευνηθεί το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες.

ΠΗΓΗ: cyprustimes.com

Related posts