Monday, September 9, 2024
Home » Τι διαβάζει ο Τάιλερ στις ελληνικές εφημερίδες

Τι διαβάζει ο Τάιλερ στις ελληνικές εφημερίδες

0 comments

«Ξέρει ελληνικά ο Τάιλερ για να διαβάζει εφημερίδες;»

Αυτό αναρωτήθηκαν όλοι όσοι βρίσκονταν χθες στο γραφείο των κοινοβουλευτικών συντακτών (στο ισόγειο του Κοινοβουλίου) και είδαν τον Τάιλερ να κρατά μια ελληνική εφημερίδα (από το σώμα των εφημερίδων που υπάρχει για τους συντάκτες), όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης. «Τι διαβάζει; Έμαθε τόσο γρήγορα ελληνικά, ώστε να διαβάζει εφημερίδες; Ή μήπως βγάζει σέλφι με ελληνικές εφημερίδες;» απόρησαν.

Μαζί με τον Τάιλερ ήταν και ο σύζυγός του, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, που βρέθηκε στην αίθουσα κοινοβουλευτικών συντακτών. Φιλοξενούσε κάποιους Αμερικανούς φίλους του και τους έδειχνε τα πρωτοσέλιδα.

Στάθηκε ιδιαιτέρως στην εφημερίδα «Αυγή» αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι ένα κομματικό έντυπο. Όχι, αυτή τη φορά οι αστυνομικοί του κάθισαν απ’ έξω, αποκαλύπτει η ίδια πηγή. Άκουσε τις συμβουλές που του δόθηκαν από τους δημοσιογράφους.

Ποιοι ήταν οι Αμερικανοί φίλοι του;

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη του παγκόσμιου κολοσσού Meta Platforms. Ένας εξ αυτών ο John Allen Thomas, αντιπρόεδρος της εταιρείας, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Στέφανο Κασσελάκη. Πέρα από την εθιμοτυπική ξενάγηση τους στη Βουλή, τα στελέχη της Meta είχαν και συζήτηση με τον πρόεδρο υπό τη θεσμική του ιδιότητα.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More