Friday, October 11, 2024
Home » Τζορτζ Μπάλντοκ: Ερευνούν το υλικό από τις κάμερες, αναμένουν τις τοξικολογικές

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ερευνούν το υλικό από τις κάμερες, αναμένουν τις τοξικολογικές

0 comments

Πανευρωπαϊκό σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του παίχτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος χθες το βράδυ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00, όμως εντοπίστηκε ώρες αργότερα, γύρω στις 22:25, από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Εννέα λεπτά αργότερα έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και στις 22:40 στο σημείο βρίσκονταν και οι πρώτοι αστυνομικοί.

Τον διεθνή ποδοσφαιριστή εντόπισε μπρούμυτα στην πισίνα ένας αστυνομικός, που βούτηξε για να τον βγάλει και αμέσως ξεκίνησαν οι προσπάθειες ανάνηψης. Λίγα λεπτά αργότερα, πιστοποιείται ο θάνατός του.

«Είδα την αστυνομία και την πυροσβεστική που ήρθαν και τον βγάλανε. Γύρω στις 10:30 με 11. Άκουσα απέναντι που λέγανε ότι είναι πνιγμένος», είπε γείτονας.

Στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Έξω από το σπίτι του Μπάλντοκ κατέφθασαν συμπαίκτες και μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Αστυνομικοί της σήμανσης ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού τόσο μέσα στο διαμέρισμα όσο και γύρω από την πισίνα, όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής.

Πάνω σε ένα τραπέζι εντόπισαν ένα μπουκάλι βότκας και δύο ποτήρια.

Οι αστυνομικοί πήραν για ανάλυση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή εισαγγελέα.

Τραγική ειρωνεία

Η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρίσκεται στην Αγγλία, προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον άνδρα της για ώρες αλλά εκείνος δεν της απαντούσε.

Τότε άρχισε να ανησυχεί και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να πάει να δει αν είναι καλά.

Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 10:30 το βράδυ. Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα.

Τραγική ειρωνεία, το μωρό του ζευγαριού είχε χθες τα πρώτα του γενέθλια.

Τι δείχνουν τα ευρήματα

Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε εξωτερικά τραύματα στο σώμα του και ο θάνατος του φαίνεται πως προήλθε από πνιγμό.

Ο Μπάλντοκ, που φορούσε το μαγιό του, βρισκόταν για περισσότερες από τέσσερις ώρες χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα δώσουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό καθώς στους πνεύμονές του εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα νερού. Την ίδια ώρα, οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού θα δείξουν τις τελευταίες κινήσεις του ποδοσφαιριστή αλλά και το εάν ήταν κάποιο άλλο άτομο στο σπίτι.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Η οικογένεια του άτυχου αθλητή έχει βυθιστεί στο πένθος.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτήν την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Ο Μπάλντοκ είχε εγκατασταθεί στην Ελλάδα μόλις πριν από λίγους μήνες και στο κοινό είχε συστηθεί προ διετίας, όταν είχε πάρει το ελληνικό διαβατήριο που τόσο αποζητούσε, για να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα.

Συγκλονισμένοι οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συμπαίκτες, τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αλλά και όσους γνώριζαν τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Απόψε η Εθνική παίζει απέναντι στην Εθνική Ομάδα της Αγγλίας στο Wembley και όπως έγινε γνωστό οι παίκτες πληροφορήθηκαν για τον χαμό του συμπαίκτη τους όταν βρίσκονταν στο πούλμαν.

Ο αποψινός αγώνας θα φέρει την βαριά «σκιά» του θανάτου του με τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι παίκτες είχαν ζητήσει από τη διοίκηση της ΕΠΟ να κάνει ενέργειες ώστε να αναβληθεί το σημερινό παιχνίδι αλλά η UEFA απάντησε πως δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες.

Πριν από τον σημερινό αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More