Saturday, October 19, 2024
Home » ΣΥΡΙΖΑ: Μέλη της ΚΕ παραπέμπουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη και Γκλέτσο

ΣΥΡΙΖΑ: Μέλη της ΚΕ παραπέμπουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη και Γκλέτσο

0 comments

Οι εσωκομματικοί διαξιφισμοί δε σταματούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έγινε γνωστό δώδεκα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας την Όλγα Γεροβασίλη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Απόστολο Γκλέτσο.

Την είδηση έκανε γνωστό το μέλος της ΚΕ, Σοφία Ιντζιάδου. Σε ανάρτηση που έκανε στα social media τόνισε ότι στη συγκεκριμένη ενέργεια προχώρησαν για τις ακραίες τοποθετήσεις των τριών προαναφερθέντων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μέλη της επιτροπής πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ανάρτησή της η κ. Ιντζιάδου αναφέρει: «Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μια ομάδα συντρόφων της κεντρικής επιτροπής, ενδεικτικά 12 ατόμων θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα το πρωί στην επιτροπή δεοντολογίας τους κ. Γεροβασίλη, κ Ζαχαριάδη και κ. Γκλέτσο έτσι ώστε να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις. Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελλοι, ένας για τον καθένα , συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών αρχείων όπως π.χ. βιντεοληπτικό υλικό».

Η ανάρτησή της

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More