Friday, September 20, 2024
Home » ΣΥΡΙΖΑ: Διαλύεται η ομάδα Κασσελάκη – Παραιτήθηκε ο Καπνισάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Διαλύεται η ομάδα Κασσελάκη – Παραιτήθηκε ο Καπνισάκης

0 comments

Οι αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται με τον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου να αδειάζει. Ο Στέφανος Κασσελάκης μάζεψε τα πράγματά του από το προεδρικό γραφείο, ενώ και οι άμεσοι συνεργάτες του αποχώρησαν.

Ο όροφος στον οποίο βρίσκονταν ο πρόεδρος και οι στενοί του συνεργάτες του είναι πλέον κλειδωμένος με τον Μανώλη Καπνισάκη να μαζεύει τα πράγματά του και να αποχωρεί.

Είχαν προηγηθεί ωστόσο άλλες δύο παραιτήσεις άμεσων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη.

Αυτή του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου Μπάμπη Παπαδάκη, όπως και της διευθύντριας του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ευγενίας Κουντούρη.

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματά τους

Ο Μπάμπης Παπαδάκης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος με μήνυμα στο οποίο τους ευχαριστεί για τη συνεργασία. Σε αυτό ανέφερε: «Αγαπημένοι και αγαπημένες, σας ευχαριστώ όλους και όλες για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης, θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από τη δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».

Σε ανάλογο ύψος και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ευγενίας Κουντούρη. «Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία που είχαμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του Γραφείου Τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτησή μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More