Tuesday, October 22, 2024
Home » Στη φυλακή 72χρονος για ασέλγεια στα εγγόνια του: Πώς αποδείχτηκε η σκευωρία της νύφης του

Στη φυλακή 72χρονος για ασέλγεια στα εγγόνια του: Πώς αποδείχτηκε η σκευωρία της νύφης του

0 comments

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη με έναν 72χρονο που κατέληξε στη φυλακή μετά από καταγγελίες της νύφης του ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τα τρία του εγγόνια και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν σκευωρία.

Οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του έγιναν το 2019 και αφορούσαν σεξουαλική παρενόχληση των δύο εγγονιών του. Αρχικά προφυλακίστηκε, ενώ στη συνέχεια αθωώθηκε και μετά ακολούθησε και τρίτη καταγγελία, για βιασμό άλλου εγγονιού του.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, κι ενώ ο 72χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο εγγονός του αποκάλυψε στο δικαστήριο πως οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Παραδέχτηκε πως ήταν σκευωρία που είχε στηθεί από τη μητέρα του, προκειμένου να παγιδεύσει τον πεθερό της.

Σημειώνεται πως μετά το διαζύγιο των γονιών την επιμέλεια των παιδιών είχαν οι παππούδες τους, γιατί οι γονείς είχαν κριθεί ακατάλληλοι για την ανατροφή τους. Επτά χρόνια μετά εμφανίστηκε η μητέρα των παιδιών, και ακολούθησαν οι καταγγελίες.

«Ήμουν έτοιμος να πεθάνω»

Ο 72χρονος μίλησε στο MEGA για όσα πέρασε μέσα στη φυλακή και τις απειλές που δεχόταν γιατί τον θεωρούσαν παιδόφιλο.

«Αυτή η γυναίκα συνέχεια μας κάνει δικαστήρια. Δεν έχω ούτε ψωμάκι να φάω αυτήν την στιγμή… συνέχεια μηνύσεις, συνέχεια ψέματα. Έφυγε, τα παιδιά τα άφησε μικρά, τα εγκατέλειψε, τα μεγάλωσα, ήταν μέσα στα ιδρύματα, έκανα αίτηση, τα πήρα από τα ιδρύματα, τα κοίταξα. Κάθε μήνα ψώνιζα ό,τι θέλανε. Στα παιδιά έλεγε ψέματα να πείτε τέτοια πράγματα, ενώ στο Κιλκίς έχω αθωωθεί παμψηφεί από όλα τα άτομα. Αυτή ήταν στην Αθήνα 9 χρόνια για να πάρει τα επιδόματα, ενώ μόλις τα πήραν τα παιδιά, μου κόψανε όλα τα επιδόματα» λέει.

«Ήμουν φυλακές 8 μήνες, τράβηξα του Θεού τα πάθη. Ούτε να κοιμηθώ ούτε τίποτα. Με το χέρι μου στο κεφάλι και πάντα τα μάτια μου ανοιχτά. Είχα να κοιμηθώ 8 μήνες. Έτοιμος να πεθάνω. Ο ένας έλεγε θα σε σφάξω με το κονσερβοκούτι, κάτι παλιοί φυλακισμένοι μέσα» ανέφερε.

«Τα παιδιά είπαν ότι τα εκβίασα εγώ και τα 4 ήταν μικρά τα καθοδηγούσε αυτή. Έχω τρελαθεί. Εγώ λέω δεν τα πείραξα. Κανένας δε μου ζήτησε συγγνώμη. Μόνο ο […] ήρθε και μου είπε «παππού να πεις στη γιαγιά δεν μπορούσε να το σηκώσει ο οργανισμός μου αυτό, ήμασταν μικρά και δε μας έκοβε να πούμε την αλήθεια». Το παιδί έγραψε αίτημα με την ένορκη εξέταση εγώ θέλω να πάω στον παππού μου και τη γιαγιά. Όλα η μαμά μου τα έκανε», καταλήγει.

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More