Home » ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

0 comment

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Με την ολοκλήρωση της 17ης Αγωνιστικής που περιελάμβανε και 2 Ντέρμπι μεταξύ ομάδων της κορυφής όπως αναμενόταν υπήρξαν ανακατατάξεις στον Βαθμολογικό πίνακα. Πιο αναλυτικά:

 

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έστω και δύσκολα κέρδισε  με 2 τέρματα του ΣΠΟΡΑΡ τον Παναιτωλικό με 2-1 και ανέβηκε στο Κεφαλόσκαλο της Βαθμολογίας με 40 βαθμούς 2 βαθμούς περισσότερους από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και 8 βαθμούς από τον 4ον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

 

Ο ΑΡΗΣ ήταν ο μεγάλος Νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης , Κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει την ανοδική του πορεία με τον Άκη Μάντζιο στο πάγκο. Προηγήθηκε 2-0 με τους ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΟΦ΄46΄και ΣΑΒΕΡΙΟ 59΄και για τον ΠΑΟΚ μείωσε ο ΜΠΑΜΠΑ στο 75΄

 

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Καραϊσκάκη κερδίζοντας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που διαμαρτύρεται για τη Διαιτησία με 2-1 , Προηγήθηκε η ΑΕΚ 2-0 με ΓΚΑΡΣΙΑ 32΄και ΤΣΟΥΜΠΕΡ 38΄και ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ μείωσε σε 2-1 στο 44΄που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2
ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 1-1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

 

 

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More