Monday, September 16, 2024
Home » Πύργος: Πέθανε ο 48χρονος που δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη – Τα πιθανά σενάρια

Πύργος: Πέθανε ο 48χρονος που δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη – Τα πιθανά σενάρια

0 comments

Πέθανε ο 48χρονος άνδρας που είχε δεχθεί τσίμπημα από αράχνη και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (08/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ανδρέου Παπανδρέου» σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Το χρονικό και τα πιθανά σενάρια

Ο 48χρονος, με καταγωγή από τη Φθιώτιδα, βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, όταν δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει -όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς.

Αν και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί στην παρούσα φάση, εικάζεται ότι τον δάγκωσε καφέ αράχνη ενώ καθόταν σε παγκάκι στο Κατάκολο.

Λόγω έντονου πόνου στο πόδι, έσπευσε σε ορθοπεδικό για να τον εξετάσει, ο οποίος με την σειρά του τον παρέπεμψε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία, ωστόσο, οι γιατροί προχώρησαν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Χθες το μεσημέρι, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, ενώ τα συμπτώματα που παρουσίασε παρέπεμπαν σε δηλητηριώδες τσίμπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει ή δεν κατέστη δυνατό να του χορηγηθεί αντίδοτο για το δηλητήριο.

Πιθανό σενάριο είναι ο άτυχος άνδρας να ήταν αλλεργικός στο δηλητήριο της συγκεκριμένης αράχνης ή να υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα που οδήγησε στην επιδείνωση της υγείας του.

Τελικά, ο 48χρονος δεν τα κατάφερε και έχασε την ζωή του.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More