Wednesday, July 31, 2024
Home » Πολάκης: Το όπως όπως με ΠαΣοΚ οδηγεί στην καταστροφή

Πολάκης: Το όπως όπως με ΠαΣοΚ οδηγεί στην καταστροφή

0 comment

Συντεταγμένη και συντονισμένη θα πρέπει να είναι η προσπάθεια συγκλίσεων με άλλες προοδευτικές δυνάμεις προκειμένου να κριθεί επιτυχημένη, όπως υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης.

Κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χανιώτης βουλευτής εμφανίστηκε σύμφωνος με τις καταστατικές αλλαγές μέσω του Συνεδρίου που θα εκπέμψει ένα μήνυμα σύγκρουσης με τη διαπλοκή και αναδιανομής του πλούτου προς τους μισθωτούς.

Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

1) Για να υπάρξει εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης και να μην ξανακερδίσει ο Μητσοτάκης πρέπει κατ’ αρχήν να πείσουμε το 1.000.000 ψηφοφόρους του αριστερού δημοκρατικού στρατοπέδου που χάσαμε προς την αποχή να επανέλθουν στην ενεργό πολιτική δράση και να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές!

2) Για να γίνει αυτό πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εκπέμψει ένα σοβαρό, συγκεκριμένο σε σύγκρουση με τη διαπλοκή, με αναδιανομή από το μεγάλο πλούτο προς τη μισθωτή εργασία και τους μικρομεσαίους, με περιγραφή της παραγωγικής ανασυγκρότησης ανά περιφέρεια, με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με αποκατάσταση της αξίας της εργασίας με βαθιές αλλαγές στη Δικαιοσύνη, κυβερνητικό πρόγραμμα που πρέπει να εκπεμφθεί και από το καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου.

3) Με βάση αυτό το πρόγραμμα ως το νέο σύγχρονο κοινωνικό συμβόλαιο, θα καλέσουμε τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις για συνεργασία! Αλλιώς η λογική να ενωθούμε όπως όπως με το ΠαΣοΚ για να μην χαθούμε είναι γραμμή που οδηγεί σε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More