Saturday, April 12, 2025
Home » Πλοιάριο με 41 μετανάστες στη Γαύδο

Πλοιάριο με 41 μετανάστες στη Γαύδο

0 comments

Μία ακόμα άφιξη προσφύγων – μεταναστών υπήρξε κατά τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης (25/3) στη Γαύδο. Οι λιμενικές αρχές εντόπισαν 41 άτομα στην παραλία Τρυπητή, στο νότιο τμήμα του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι μετανάστες που εντοπίστηκαν είναι όλοι άνδρες. Δεκαεννέα είναι Αιγύπτιοι, 15 από το Μπαγκλαντές και 7 από το Σουδάν.

Η πρώτη φιλοξενία των ατόμων έγινε στο λιμάνι Καραβέ, ενώ εντός της ημέρας, πιθανότατα το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να μεταφερθούν με το πλοίο της γραμμής στην Κρήτη, όπου θα φτάσουν στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.

Από εκεί, θα μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου Χανίων, στο εκθεσιακό κέντρο της Αγιάς, ώστε να παραμείνουν μέχρι τη αναχώρησή τους για την κεντρική Ελλάδα.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00