Monday, April 28, 2025
Home » Πιερία: Δολοφονία πίσω από την εξαφάνιση 58χρονου – Τον έθαψε η σύντροφός του

Πιερία: Δολοφονία πίσω από την εξαφάνιση 58χρονου – Τον έθαψε η σύντροφός του

0 comments

Σε εγκληματική πράξη αποδίδεται η εξαφάνιση του 58χρονου από την Λεπτοκαρυά Πιερίας τον Σεπτέμβριο του 2024, καθώς η σύντροφός του φαίνεται να ομολόγησε στις ελληνικές αρχές ότι τον δολοφόνησε.

Η πολύωρη ανάκριση και μία σειρά από αναπάντητα ερωτήματα ήταν αυτά που έκαναν την 34χρονη να λυγίσει και να ομολογήσει πως σκότωσε τον 58χρονο σύντροφό της.

Η ίδια υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε θάψει τη σορό του άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη σε δηλώσεις της στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη είχε υποστηρίξει ότι δεν είχαν προβλήματα με τον 58χρονο και είχε προκαλέσει συγκίνηση με τα λόγια της για τον σύντροφό της.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00