Tuesday, October 22, 2024
Home » Ο δικηγόρος με την Πόρσε και ο γρίφος των δύο εργατών στο πάρκινγκ του Αρείου Πάγου

Ο δικηγόρος με την Πόρσε και ο γρίφος των δύο εργατών στο πάρκινγκ του Αρείου Πάγου

0 comments

Τα σημαντικότερα δεν ειπώθηκαν μέσα αλλά συνέβησαν έξω. Αυτή είναι η διαπίστωση που κάνει ο ΒΗΜΑτοδότης, αναφερόμενος στη δεύτερη κατά σειρά επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σταϊκούραστην εισαγγελέα του Αρείου ΠάγουΓεωργία Αδειλίνη.

Όπως αναφέρει η στήλη, μια ώρα λοιπόν πριν την άφιξη του Υπουργού, ομάδα αστυνομικών με διοικητικούς διευθύνοντες συσκέπτονταν επί μακρόν στα μαρμάρινα πλατύσκαλα προκειμένου να επιλύσουν τον γρίφο των δύο εργατών οι οποίοι στην πάνω πλευρά του μικρούπάρκινγκ, παράλληλα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μπροστά από την είσοδο του δικαστηρίου τοποθετούσαν μπάρες κι έτσι τα υπουργικά (και άλλα) οχήματα, λόγω εργασιών δεν μπορούσαν να εισέλθουν εσωτερικά της Λεωφόρου.

Είχαν βάλει και απαγορευτική κορδέλα λες και δεν θα μπορούσαν να την αφαιρέσουν για λίγο και μετά να την επανατοποθετήσουν. Το πρόβλημα τους απασχόλησε έντονα και επίμονα έψαχναν πρακτικές απαντήσεις όσο περνούσε η ώρα.

Τελικώς, επισημαίνει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο κ. Σταϊκούρας έφτασε με ένα όχημα, κατέβηκε πριν το πάρκινγκ και περπάτησε 10 μέτρα παραπάνω ενώ ο αστυνομικός το μετακίνησε στην ανοιχτή κάτω πλευρά, στην έξοδο του πάρκινγκ περιμένοντας τον. Κοινώς, δεν απαιτήθηκε καμία προγραμματισμένη παρέμβαση και κανείς δεν σταμάτησε τη δουλειά του.

Για την ιστορία αναφέρω ότι γνωστός δικηγόρος (πιο γνωστός δεν γίνεται) που είχε μεταβεί λίγο νωρίτερα στον Άρειο Πάγο πάρκαρε την Πόρσε του στην είσοδο του πάρκινγκ. Χαιρετήθηκε με τα μαστόρια και τους αστυνομικούς, έκανε τη δουλειά του και όταν έφευγε είδε τον τροχονόμο να του κόβει κλήση. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More