Friday, October 11, 2024
Home » Μπάλντοκ: «Πνιγμό εντός ύδατος» έδειξε η νεκροψία – Αναμένονται οι τοξικολογικές

Μπάλντοκ: «Πνιγμό εντός ύδατος» έδειξε η νεκροψία – Αναμένονται οι τοξικολογικές

0 comments

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε εχθές Τετάρτη 9/10 νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Αιτία θανάτου του 31χρονου διενθούς ποδοσφαιριστή είναι ο «πνιγμός δια του ύδατος», σύμφωνα με την Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για πνιγμό, καθώς όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το σώμα του, έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του.

Το σώμα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού δεν έφερε τραύματα ή σημάδια που να υποδεικνύουν κάποια εγκληματική ενέργεια, με την ΕΛ.ΑΣ να αποκλείει την εκδοχή εγκληματικής ενέργειας.

Κατά την νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται, ότι τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, η οποία κατοικεί στην Αγγλία μαζί με το παιδί του -προκειμένου να ευχηθεί στο παιδί του για τα γενέθλιά του- αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, προκειμένου να πάει ως την Γλυφάδα και να δει τι έχει συμβεί. Εκείνος τον βρήκε δίχως τις αισθήσεις του.

Μυστήριο με τα δύο ποτήρια στην πισίνα – Τι εξετάζουν οι αρχές

Στον χώρο της πισίνας βρέθηκε ένα μπουκάλι βότκα και ποτήρια. Το γεγονός ότι τα ποτήρια είναι παραπάνω από ένα, παρότι στο χώρο δεν βρέθηκαν άλλα άτομα, έχει ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εξετάζουν το σενάριο ύπαρξης παρέας κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες στο σπίτι.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του χώρου, ενώ εξετάζονται οι κάμερες ασφαλείας για να διαπιστωθεί ποιοι είχαν μπει στην πολυκατοικία και εάν κάποιος είχε επισκεφτεί το σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More