Tuesday, October 22, 2024
Home » Κίνηση: Διακοπή κυκλοφορίας στον Κηφισό, καίγεται φορτηγό- Εμφραγμα στην Αθήνα

Κίνηση: Διακοπή κυκλοφορίας στον Κηφισό, καίγεται φορτηγό- Εμφραγμα στην Αθήνα

0 comments

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας είναι και σήμερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου. Με καθυστερήσεις να σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος τους στην Αττική Οδό. Στον Κηφισό δε, έχει γίνει διακοπή κυκλοφορίας, καθώς όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 9 πυροσβέστες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το περιστατικό έλαβε χώρα στο 14ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης, με ρεύμα προς Πειραιά, στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Προβλήματα παρουσιάζουν η λεωφόρος Αθηνών – Κορίνθου, στην έξοδο. Παρόμοια είναι η κατάσταση στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, αλλά και στο αντίθετο ρεύμα. Παράλληλα, δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στη Θηβών.

Την ίδια στιγμή, με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι διέρχονται στην Αλεξανδρας, στη Μεσογείων, καθώς στα δύο ρεύματα της Κατεχάκη. Η Λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά και η Λεωφόρος Ευελπίδων, πρώην Λεωφόρος Βάρης- Κορωπίου βρίσκονται στο «κόκκινο».

Η Λεωφόρος Κηφισίας στην άνοδο και στην κάθοδο, η Βασιλέως Κωνσταντίνου, αλλά και η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα Ηλιούπολη παρουσιάζουν έντονο πρόβλημα. «Έμφραγμα» σημειώνεται στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Τέλος, αντίστοιχα προβλήματα δημιουργούν κυκλοφοριακό κουμφούζιο στην Λεωφόρο Σχιστού- Σκαραμαγκά, καθώς και στην Αττική Οδό.

Κίνηση και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, οι οποίες φτάνουν μέχρι και άνω της μισής ώρας.

Σαφέστερα, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, το μποτιλιάριμα ακινητοποιεί τους οδηγούς για τουλάχιστον 30 λεπτά. Αντίστοιχα, και από τη Φυλής έως την Κηφισίας οι καθυστερήσεις είναι αυξημένες.

Σημαντικό πρόβλημα υπάρχει από τη Μεταμόρφωση, την είσοδο από Λαμία, έως την Κηφισίας, με τις καθυστερήσεις να είναι από τα 25 μέχρι τα 30 λεπτά.

Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις είναι μικρότερες, αφού στην έξοδο για Λαμία σημειώνεται μόνο 25λεπτη αναμονή.

Επίσης, από τον κόμβο Ανθούσας έως τον κόμβο Κηφισίας υπάρχει καθυστέρηση για 15 με 20 λεπτά.

Τέλος, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται από την Αγία Παρασκευή έως την Κηφισίας στον Περιφερειακό του Υμηττού.

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More