Saturday, September 21, 2024
Home » Κάλεσμα Νίκου Παππά στους 11 γαλάζιους αντάρτες

Κάλεσμα Νίκου Παππά στους 11 γαλάζιους αντάρτες

0 comments

Τροπολογία για την προστασία των δανειοληπτών φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται να την καταθέσει την επόμενη εβδομάδα, κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, Νίκος Παππάς, σε δήλωση του από το περιστύλιο της Βουλής απευθύνει κάλεσμα τόσο στα κόμματα του προοδευτικού χώρου αλλά και στους γαλάζιους αντάρτες.

Στους 11 δηλαδή βουλευτές που κατέθεσαν πριν από λίγες μέρες ερώτημα στον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια.

Στην δήλωση του ο κ. Παππάς, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα προοδευτικά κόμματα αλλά και οι διαμαρτυρόμενοι συντηρητικοί, ας τοποθετηθούν».

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παππά

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταργήσει κάθε προστασία δανειολήπτη. Η πλειοψηφία έχει υπερψηφίσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει την επόμενη εβδομάδα τροπολογία και ζητά:

Πρώτον, το προϊόν του εξωδικαστικού συμβιβασμού να είναι υποχρεωτικό για τον δανειστή σε ό,τι αφορά τους ευάλωτους δανειολήπτες. Τα κριτήρια για τους ευάλωτους να διευρυνθούν.

Δεύτερον, να επανέλθει το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας με την οριστική υποβολή της αίτησης. Τα προοδευτικά κόμματα, αλλά και οι διαμαρτυρόμενοι συντηρητικοί ας τοποθετηθούν».

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More