Friday, October 11, 2024
Home » Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 78χρονη – Ελεύθερος ο οδηγός

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 78χρονη – Ελεύθερος ο οδηγός

0 comments

Θύμα τροχαίου έπεσε μία ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Πέμπτης, η οποία παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο.

Το τροχαίο με το αστικό λεωφορείο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Αγίου Αντωνία, στην Πολίχνη.

Η άτυχη ηλικιωμένη, ηλικίας 78 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. όλα συνέβησαν όταν έβγαινε από το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το λεωφορείο ήταν παρκαρισμένο και ο οδηγός ήταν εκτός του οχήματος όπου έκανε εργασίες, όταν λύθηκε το χειρόφρενο.

Τραγική ειρωνεία πως η 78χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της πριν από περίπου 25 χρόνια, όταν φορτηγό είχε πέσει πάνω στο σπίτι της, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου αρχικά συνελήφθη κι έπειτα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα και ενόψει της προανάκρισης που διενεργεί η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ είχε αναφέρει ότι «για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης.»

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More