Monday, September 16, 2024
Home » Θάνατος Αστυνομικού στον Ρέντη: Η Super League θα στηρίξει την οικογένειά του

Θάνατος Αστυνομικού στον Ρέντη: Η Super League θα στηρίξει την οικογένειά του

0 comments

Θάνατος Αστυνομικού στον Ρέντη: Η Super League θα στηρίξει την οικογένειά του

Η απόφαση της Super League στην απώλεια του 31χρονου Γιώργου Λυγγερίδη

Ο θάνατος του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη μετά από τρεις εβδομάδες στην εντατική εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο.

Ο άνδρας των ΜΑΤ έδωσε τη μάχη του όλο αυτό το διάστημα, όντας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, αλλά δεν άντεξε και το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) έφυγε από τη ζωή υποκύπτοντας στο τραύμα. Έγινε κι αυτός ένα θύμα της τυφλής οπαδικής βίας.

Μεταξύ των φορέων που έσπευσαν να εκφράζουν τη θλίψη τους και να στηρίξουν την οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη ανήκε και η Super League, η οποία ήταν κι αυτή που «επλήγη» περισσότερο από τα νέα κυβερνητικά μέτρα.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικώς, το Διοικητικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα για τη στήριξη, ηθική και υλική, των όσων άφησε πίσω του ο 31χρονος εκλιπών. Επίσης αποφασίστηκε η λίγκα να εκπροσωπηθεί θεσμικά στην εξόδιο ακολουθία από την αν. πρόεδρο της Super League Κάτια Κοξένογλου.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More