Tuesday, September 17, 2024
Home » Δημοσκόπηση GPO: Προηγείται ο Ανδρουλάκης στο ΠαΣοΚ – Τα ποσοστά Δούκα, Γερουλάνου

Δημοσκόπηση GPO: Προηγείται ο Ανδρουλάκης στο ΠαΣοΚ – Τα ποσοστά Δούκα, Γερουλάνου

0 comments

Σημαντικό προβάδισμα φαίνεται να αποκτά ο νυν πρόεδρος του ΠαΣοΚΝίκος Ανδρουλάκης, ενόψει της κρίσιμης εσωκομματικής κάλπης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για τα Παραπολιτικά, είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του επικεφαλής του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με αρκετά μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπος, συγκεντρώνοντας ένα ποσοστό 39,4%. Ακολουθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με 22,3% και ο Παύλος Γερουλάνος με 19,9%.

Στην τέταρτη θέση είναι ηΜιλένα Αποστολάκη με 7,9% και, τέλος, οΜιχάλης Κατρίνης με 5%.

Σχετικά με τον αντίκτυπο των πρόσφατων ευρωεκλογών, το 71,8% του συνόλου αποτιμά αρνητικά το αποτέλεσμα, το 46% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό, ενώ το 52% πιστεύει ότι, παρά τη μικρή εκλογική άνοδο, δεν επιτεύχθηκαν οι πολιτικοί στόχοι που είχαν τεθεί.

Να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση δεν συμπεριλαμβάνει τις υποψηφιότητες των Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννη Κανελλάκη, διότι δήλωσαν την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι αφότου είχε ξεκινήσει η παρούσα ερευνητική διαδικασία.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More