Tuesday, September 24, 2024
Home » Γλυφάδα: Έδειραν και προσπάθησαν να γδύσουν 14χρονη

Γλυφάδα: Έδειραν και προσπάθησαν να γδύσουν 14χρονη

0 comments

Θύμα επίθεσης έπεσε 14χρονη στη Γλυφάδα. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/09, με την ανήλικη να πέφτει λιπόθυμη στη μέση του δρόμου και τους δράστες να προσπαθούν να τη γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο της Γλυφάδας, έξω από εμπορικό κατάστημα στην οδό Λαζαράκη, όπου βρισκόταν η 14χρονη με την παρέα της.

Τότε, τα 20 άτομα την προσέγγισαν και την απομάκρυναν από την υπόλοιπη παρέα της, την οδήγησαν σε σκοτεινό σημείο και της επιτέθηκαν.

Μεταξύ των 20 ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση ήταν και δύο συμμαθήτριες της 14χρονης με τις οποίες είχε διαφορές από το παρελθόν.

Όταν οι περίοικοι αντιλήφθηκαν τον ξυλοδαρμό της 14χρονης ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να προχωρούν σε δύο συλλήψεις.

Στη συνέχεια, η ανήλικη με τους γονείς της βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, όπου υπέβαλαν μήνυση κατά των δύο κοριτσιών που είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση και στους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκου.

Δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες ημέρες

Όπως σημείωσε ο πατέρας της 14χρονης μιλώντας στο notia.gr, ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η κόρη του έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού, με τις δύο συμμαθήτριες της 14χρονης να είναι πάλι πρωταγωνίστριες του περιστατικού.

Μάλιστα, όπως τόνισε, τα 20 άτομα που «κυνήγησαν» την κόρη του οργανώθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram.

«Τη χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι, ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν να την φτύνουν, να επιδιώκουν να την γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά», αποκάλυψε ο πατέρας της 14χρονης.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More