Monday, October 7, 2024
Home » Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι δεν χρειάζεται να κατευθυνθούν – Η μάχη είναι ανοικτή

Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι δεν χρειάζεται να κατευθυνθούν – Η μάχη είναι ανοικτή

0 comments

Ο Παύλος Γερουλάνος επέδειξε πολιτικό πολιτισμό, συνεχάρη τους Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα για την πρόκρισή τους στον β’ γύρο των εκλογών του ΠαΣοΚ και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να θέσει ζήτημα επανακαταμέτρησης ψήφων παρά το οριακό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της βραδιάς.

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μίλησαν και η απόφασή τους είναι απολύτως σεβαστή» ανέφερε αρχικά. Να συγχαρώ τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη και τον κ. Χάρη Δούκα που πέρασαν στον β’ γύρο και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον εξαιρετικό αγώνα που ανέβασε το ΠαΣοΚ στα μάτια όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων».

«Από αύριο ξεκινάει μια καινούργια μέρα, εδώ είμαστε για να συνεχίσουμε τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας για το καλό του ΠαΣοΚ» τόνισε ακόμη ο κ. Γερουλάνος και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι οι πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν αύριο χρειάζεται να κατευθυνθούν στην κάλπη προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο καθένας που ψήφισε την υποψηφιότητά μου ήρθε με τη δική του άποψη, δεν ήταν άνθρωποι που σπρώχτηκαν από τον έναν ή τον άλλον. Δεν περιμένουν από μένα να τους πει ποιος θα κερδίσει στο δεύτερο γύρο. Η μάχη είναι ακόμη ανοικτή και το αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό».

«Όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα. Χαίρομαι που όλη αυτή η διαδικασία έκανε καλό στο ΠΑΣΟΚ και ελπίζω την επόμενη μέρα όλα να πάνε καλά και το ΠαΣοΚ να πάρει την ανοδική πορεία που θα το φέρει να κερδίσει στις επόμενες εκλογές» κατέληξε.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More