Thursday, October 17, 2024
Home » Βουλή: Το «μασάζ» Θεοδωρικάκου στους γαλάζιους βουλευτές – Ένταση με τον Γ. Βλάχο

Βουλή: Το «μασάζ» Θεοδωρικάκου στους γαλάζιους βουλευτές – Ένταση με τον Γ. Βλάχο

0 comments

Η ακρίβεια ήταν η αιχμή της κριτικής που άσκησαν γαλάζιοι βουλευτές στον υπουργό Ανάπτυξης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης που διήρκησε 4 ώρες. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε ότι ήταν «εξαιρετικά χρήσιμη συζήτηση με μεγάλη συμμετοχή και πολλές σκέψεις. Βασικό θέμα η παρουσίαση των θέσεων για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας για το πως θα γίνουνε πιο ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί.

Με ικανοποιεί η συζήτηση σήμερα. Επιδοκιμάζεται η πολιτική που ακολουθούμε, όλο το πλέγμα των πολιτικών συζητήθηκε. Δίνουμε μάχες για να τιθασεύσουμε τις τιμές».

Ένταση μεταξύ Βλάχου και Θεοδωρικάκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της συνεδρίασης οι τόνοι υψώθηκαν μεταξύ του βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Γιώργου Βλάχου και του υπουργού. Ο κ. Βλάχος, τόνισε ότι δεν αρκεί το μέτρο του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους και να ζητάει διευκρινίσεις για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται, με τον κ. Θεοδωρικάκο να τον καλεί στο γραφείο του να συζητήσουν.

Ο κ. Βλάχος, απάντησε ότι έχει καταθέσει τις προτάσεις του στο γραφείο του πρωθυπουργού. Ο κ. Θεοδωρικάκος κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που του ασκήθηκε λέγοντας ότι είναι «θεμιτή, για αυτό μαζευτήκαμε».

Οι προτάσεις Μαρκόπουλου

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, όταν έλαβε τον λόγο στη Γερουσία ζήτησε την επανασύσταση υπουργείου Εμπορίου και τη δημιουργία «μεγάλου καλαθιού» 100 βασικών ειδών, ενώ στην παρέμβαση του αναφέρθηκε και στους πωλητές λαϊκών αγορών. Ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και σε άλλο ένα θέμα συνδέοντας τον υπερτουρισμό και το AirBnB.

Όπως είπε, πολλοί τουρίστες αντί να καταναλώνουν εντός των ξενοδοχείων στρέφονται στα σούπερ μάρκετ αυξάνοντας τη ζήτηση. Ζήτησα μικτή επιτροπή υπουργείου ανάπτυξης με υπουργείο τουρισμού για το θέμα.

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More