Sunday, October 27, 2024
Home » «Βοήθεια με έκαψαν»: Μυστήριο με οδηγό που καιγόταν στην εθνική

«Βοήθεια με έκαψαν»: Μυστήριο με οδηγό που καιγόταν στην εθνική

0 comments

Ένα μυστήριο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26/10 στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Βελεστίνου με θύμα έναν 40χρονο άνδρα.

Ο άνδρας ερχόταν από τη Λάρισα προς τον Βόλο έχοντας εγκαύματα σε όλο του το κορμί και οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, κορνάροντας και γυμνός, θέλοντας πιθανά να φτάσει γρήγορα στο νοσοκομείο.

Όταν αισθάνθηκε ότι δεν αντέχει άλλο να οδηγεί, κατέβηκε από το όχημα και ζήτησε βοήθεια. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Βόλου και το απόγευμα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, λίγα χιλιόμετρα πριν βγει στην έξοδο του Βελεστίνου και σταματήσει τα οχήματα για να ζητήσει βοήθεια.

Ειδικότερα, σε εσοχή στάσης επί της ΠΑΘΕ στην περιοχή του Αερινού βρέθηκε ένα μπετόνι με βενζίνη, ενώ η απόδειξη αγοράς του, την προηγούμενη μέρα από κατάστημα της Αθήνας, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα. Ο 40χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, αλλά οι πρώτες κουβέντες που του πήραν οι αστυνομικοί δεν είχαν λογικό ειρμό.

«Βοήθεια, με έκαψαν»

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο TheNewspaper.gr για την τρομερή εμπειρία που βίωσε.

«Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε «βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα», ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό» είπε.

Και συνέχισε: «Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν» αναφέρει η γυναίκα

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More