Home » Βασιλιάς Κάρολος: Τα νεότερα για την υγεία του μετά την επέμβαση προστάτη – Στο πλευρό του η Καμίλα

Βασιλιάς Κάρολος: Τα νεότερα για την υγεία του μετά την επέμβαση προστάτη – Στο πλευρό του η Καμίλα

0 comment

Βασιλιάς Κάρολος: Τα νεότερα για την υγεία του μετά την επέμβαση προστάτη – Στο πλευρό του η Καμίλα

Τι είπε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος μετά την επέμβαση προστάτη – Στο ίδιο νοσοκομείο και η Κέιτ Μίντλετον.

Σε επέμβαση προστάτη υποβλήθηκε σήμερα 26/1 ο βασιλιάς Κάρολος στο θεραπευτήριο «The Clinic» στο Marylebone και τα νέα είναι καλά. Η Καμίλα, φεύγοντας από το νοσοκομείο έξι ώρες μετά την επέμβαση, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο βασιλιάς είναι καλά και αναρρώνει.

«Ο βασιλιάς εισήχθη σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου για προγραμματισμένη θεραπεία. Η Αυτού Μεγαλειότητα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και είναι ευτυχής που μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση της δημόσιας υγείας» ανέφερε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Από τότε που ο βασιλιάς δημοσιοποίησε από έχει προστάτη, με στόχο να δώσει κίνητρο σε όλους τους άνδρες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις, η σελίδα του δικτυακού τόπου του NHS δέχθηκε περισσότερες από 26.000 επισκέψεις μέσα σε 48 ώρες, σε σύγκριση με τον ημερήσιο μέσο όρο των 1.400 επισκέψεων.

BREAKING: King Charles has arrived at a private hospital in London

Read more: https://t.co/MHXuw63tFE

📺 Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/E5mHVatxqo

— Sky News (@SkyNews) January 26, 2024

Στην ίδια κλινική νοσηλεύεται και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, μετά την κρίσιμη επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα. Νωρίτερα την Παρασκευή ο Κάρολος βρήκε χρόνο για να επισκεφθεί την Κέιτ, η οποία διανύει την 11η ημέρα της παραμονής της στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More