Saturday, October 5, 2024
Home » ΑΤ Ομονοίας: «Ξηλώθηκε» ο διοικητής του μετά την αυτοκτονία του 29χρονου κρατούμενου

ΑΤ Ομονοίας: «Ξηλώθηκε» ο διοικητής του μετά την αυτοκτονία του 29χρονου κρατούμενου

0 comments

Αλλαγές στο ΑΤ Ομονοίας έχουν δρομολογηθεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα τελευταία περιστατικά με τον 29χρονο κρατούμενο από το Μπαγκλαντές που βρέθηκε απαγχονισμένος στο κρατητήριο και την απόδραση ενός άλλου μέσα σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί στη θέση του Διοικητή στο συγκεκριμένο ΑΤ ένας ανώτερος αξιωματικός αν και δεν προβλέπεται για τη συγκεκριμένη θέση.

Με τον τρόπο αυτό εκδηλώνεται και η έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του μέχρι τώρα Διοικητή στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας ο οποίος αν και δεν απομακρύνεται ουσιαστικά υποβαθμίζεται.

Όπως επισημαίνεται από αστυνομικές πηγές μετά τη διαπίστωση μιας σειράς δυσλειτουργιών στο ΑΤ Ομόνοιας κατέστησαν αναγκαία τη λήψη μέτρων και την αλλαγή προσώπων.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών έχουν καταγγείλει την υποστελέχωση του ΑΤ Ομονοίας.

Πηγή: To Vima

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More